Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már több, mint 20 órát vezette...

Már több, mint 20 órát vezettem de még mindig nem megy?

Figyelt kérdés
Szóval, már több mint 20 órája vezetek de még mindig nem megy úgy ahogy kellene. Például, sosem tudom hogy mikor meg hogyan kell váltani, lassítani, stb.. A parkolás sem megy igazán és a kormányzás sem a legjobb még.. Mit tehetek ilyenkor? Másnak is van akinek ilyen nehezen ment?

2021. jan. 30. 07:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig, amíg az autó kezelése leköti a figyelmed nem fogsz tudni a környezetedre figyelni.

Erre kéne ráfeküdni egy kicsit.

Aztán hajrá, sikerülni fog.

2021. jan. 30. 08:05
 2/17 anonim ***** válasza:
20%
Hagyd abba , nem neked való.
2021. jan. 30. 08:54
 3/17 A kérdező kommentje:
#1-es ez teljesen igaz azt hiszem.. tudod mit vettünk észre? hogy amíg egy kevésbé forgalmas helyen vezettem, sokkal jobban ment az autókezelés, mint pl. az 5. ker-ben..
2021. jan. 30. 10:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézz videókat erről youtubeon, ha tudod elméletben, sokkal könnyebb lesz beépíteni az izommemóriába és onnantól tudsz az útra figyelni. Na meg az oktató azért van hogy kérdezz tőle, mit hogy kell stb.
2021. jan. 30. 11:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem goromba az oktató, inkább lusta.. Sokakat megtanított már ebben biztos vagyok.. Viszont, nem nagyon merek kérdezgetni mert már mondta egy párszor hogyhát benne volt a kreszben, már elmondta, stb..
2021. jan. 30. 23:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jött ilyenekkel, de azért van ott hogy segítsen. Fizetsz neki nem is keveset. Olyanokat kérdezz pl. hogy most mit csináltál rosszul, mit kellett volna másképp, el tudná-e magyarázni mégegyszer, mert nem érted teljesen a parkolást stb.
2021. jan. 30. 23:04
 7/17 anonim ***** válasza:
én az 5. kerületben élek itt kemény a vezetés kettes villamos, futárok, gyalogosok, antikvitások, figyelni kell. De a rutint nem kéne gyakorolni? mert a forgalomban nem lesz erre idő h a pedálokon gondolkodni
2021. febr. 25. 13:51
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem a parkolás volt, legyen meg egy alap, visszaváltás, kb 1.2k fordulatnál már teheted vissza, ott akár 2 is, azt jwgyezd meg hány km/h nál váltasz fel, annál lassabban mèsz pl 40 nèl 4 esbe teszed vissza fele 35 nèl 3 ba...
2021. febr. 25. 14:01
 9/17 anonim ***** válasza:

rutin... 4. óra után nem volt hely a rutinpályán. rám nèz az oktató:

"Ott a kupu,ott menj ki, majd fordulj jobra... "

2021. febr. 25. 14:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Rutinpályán mi egyszer sem mentünk...
2021. febr. 25. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!