Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már több, mint 20 órát vezette...

Már több, mint 20 órát vezettem de még mindig nem megy?

Figyelt kérdés
Szóval, már több mint 20 órája vezetek de még mindig nem megy úgy ahogy kellene. Például, sosem tudom hogy mikor meg hogyan kell váltani, lassítani, stb.. A parkolás sem megy igazán és a kormányzás sem a legjobb még.. Mit tehetek ilyenkor? Másnak is van akinek ilyen nehezen ment?

2021. jan. 30. 07:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akk anyu apu vigyen el kocsival auchan parkoloa tessék 2 órát gyakorolni parkolni stb
2021. febr. 25. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
ahha... ès a nyílt utcára kivitt úgy, hogy nincs megmutatva se indulás, se parkolás se váltás se semmi... nekem viszonylag volt èrzèkem, de így is fulladoztam nèha...
2021. febr. 25. 17:54
 13/17 A kérdező kommentje:
pontosan utolsó. én egyszer sem fulladtam le. ja, és mikor szóvá tettem hogy miért nem ott kezdünk azzal jött hogy had döntse már ő el elvégre ő az oktató nem én. mondom ok, de ha nekimegyek valaminek én biztos nem vállalom a felelősséget...
2021. febr. 25. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Először is szólni kell az oktatónak, hogy ezeket gyakorolni szeretnéd, mert nem érted, nem érzed. Ha erre nem hajlandó, kérj új okatatót az autósiskolánál. Annak nincs sok értelme, hogy a forgalomban szenvedj, ha az autó kezelése még problémát okoz. Előbb ezt kell annyira helyrerakni, hogy ne a kereszteződés közepén gondolkodja azon, hogy most akkor kettesbe kell-e rakni, vagy fékezni kell, vagy micsoda. Pár plusz órát biztosan megér.
2021. febr. 25. 18:40
 15/17 A kérdező kommentje:
oktatóváltás előtt állok épp.
2021. febr. 25. 21:02
 16/17 anonim válasza:

Én 26 évesen tettem le a jogsit, ami férfiként elég furcsa, mert már 20 évesen repesztenek a srácok.

Én rettegtem a vezetéstől, mert korábban nem ültem autóban a volán mögött, és sose váltottam, parkoltam, stb.

Az oktató a legfontosabb!!

Mármint hogy milyen.

Az enyém eszméletlen jó arc volt :D

Már a harmadik órán végig beszélgettünk az utat, zenét is hallgattunk, rengeteget nevettünk, rendesen összespanoltunk.

Autósmekibe jártunk, meg estére pálinkáért a szomszéd faluba, meg ilyenek. :DDD

Mindenre megtanított, végtelenül türelmes volt, és azt mondanom sem kell, hogy elsőre levizsgáztam. :D

Ami pedig a rutinpályát illeti, nekem nem is volt, egyből a forgalomban kezdtem, és olyan jól elmagyarázta már a kezdetleges fázisban is, hogy óráról órára egyre több információt gyűjtöttem be.

Ahogy mentek az órák, már nem néztem váltót, fordulatszámot, vagy épp a sebességet, csak az utat, a forgalmat, és a táblákat.

Végtelenül hálás vagyok az oktatómnak ezért, és hasonlót kívánok neked is!

2021. febr. 25. 23:07
 17/17 A kérdező kommentje:
én 19 vagyok, tehát teljesen igaz az állítás.. :)
2021. febr. 25. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!