Dacia Sandero vagy Renault Clio?
Új Dacia Sandero 2021 90 lóerős Tce motorral vagy Renault Clio sima szívó motor 65 le?
A Dacia kb 4,1 millió a Renault 4,6.
Tehát 400 ezer a különbség és a Daciában jobb a motor a Renault meg mégis Renault. De mindkettő tetszik. Felszereltségben kb egyformák. Érdemes a Daciát vennem? Csak új autó jöhet szóba ennyiért nem nagyon kapni értelmesebbet.
A Dacia az Renault. Nem jobb benne a motor, csak erősebb. A "Renault meg mégis Renault" pedig jóindulattal is negatív, nem pedig pozitív, mint ahogy azt te szerintem gondoltad, mert bár nem olyan szar, mint a Peugeot/Citroen, de azért az is francia és meg is látszik.
Ha képes vagy ennyi pénzt kiadni egy gyenge francia autóért, hát figyelj, én nem akarlak róla lebeszélni. Melyiket válaszd? Egyikkel sem fogsz jobban járni, vedd azt, amelyik jobban tetszik.
2-es, gondolom marha sok francia autód volt már, de főleg rengeteget szereltél már, generáloztál, stb...
Pont, hogy a motorjaik jók a reanultoknak, opel, mercedes, nissan, mitsubishi, volvo, stb...szerelték őket, jópárnak a kaszniját keményen a rohadásba hozta, akkor annyira rossz motorok nem lehetnek.
Kérdező, én a Clióra szavaznék, egyszerűbb technika.
65 le motor nevetséges. Az általad kiszemeltek közül én egyiket sem venném. Új autó, hát majd az első hónap után rájössz, hogy 2-3 éves jobb lett volna, de nem baj.
A helyedben kipróbálnám Peugeot 208-at, de nem a belépő szintű motorral. Az árlistán ne csámcsogj sokat, mert mindig kapsz kedvezményt. Amikor Suzukimat vettem ~5 éve, 1 millióval volt olcsóbb, mint a listaár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!