Milyen projekt autót tudtok ajánlani 300-400 körül?
Figyelt kérdés
Első projektnek keresek valami nagy tuning potenciálú autót (kívül/belül) lehetőleg motor csere nélkül eddig e36 néztem ki 2.5L sor hatos motorral de sajnos vagy túl drágák a piaci árhoz képest vagy szét vannak húzva rendesen legfőkép coupe vagy szedán érdekelne de mindent meghalgatok.
300 millioert mar igen komoly versenygepet epitesz, az is tuti. Valami ritka regi japant...
2021. febr. 17. 12:56
2/9 anonim válasza:
300-400 micsoda?
Mennyi nullát képzeljünk mögé?
Mert ha ezret írsz utána, abból egy halom ócskavas lesz, nem projektautó.
Ha milliót képzelsz mögé, akkor tedd át a kérdést a humor kategóriába.
2021. febr. 17. 13:14
3/9 anonim válasza:
Azt hitem, már évekkel ezelőtt lecsengett, az "amcsi autóépítő" sorozatok majmolása.
2021. febr. 17. 13:24
4/9 anonim válasza:
Az egyik legolcsóbban megvehető autó, amiben komoly tuning potenciál van az a Mercedes W210 290TD, az egekig lehet húzni azt a motort, az öt sebességes automata váltója pedig átalakítás nélkül is bírja az 1000NM nyomatékot. Viszont 3-400ért nem találsz olyat ami nincs szétrohadva. Lehet 3-400ért projekt autót találni, de abban nem lesz tuning potenciál.
2021. febr. 17. 13:32
5/9 anonim válasza:
Mi a cél?
Ha nem kell mindenáron, hogy hátul hajtson, akkor én megnézném a Calibra Turbo-t. Azt sem kerül többe feltámasztani, mint egy BMW-t. Ráadásul mára kikoptak, a BMW meg még mindig hülyegyerekautó.
Egy OEM+++ Calibra már elég erősen megnézős kategória.
2021. febr. 17. 14:26
6/9 anonim válasza:
Ennyiért már akad Renault Megane Coupe. Néha ki lehet fogni egy 2-es VW Sciroccot. De az Opel Calibra, ahogy előttem is írták, egy jó kis autó.
2021. febr. 17. 18:15
7/9 anonim válasza:
Golf 3, 1.9 TDI birja a tuningot + van hozzá alkatrész és tapasztalt szaki is Mo.n
2021. febr. 17. 21:48
8/9 anonim válasza:
#8 gondolom projekt autónak nem egy 25 éves széthajtott családi autót akar a kérdező.... meg úgy senki sem...
2021. febr. 18. 19:22
9/9 anonim válasza:
Mielőtt szó érné a ház elejét, nekem is van egy golf 3, de csak szaladgálósnak.... #8 voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!