Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bolond lennék, ha tetszenek a...

Bolond lennék, ha tetszenek a kis guruló kávédarálók?

Figyelt kérdés
Autó b.zi vagyok, nekem viszont a kis Daewoo Ticok, Chevrolet Sparkok is tetszenek, minden, ami ilyen kávédaráló moped jellegű szekér. Anyámnak van egy Sparkja, én azt is szeretem vezetni, akárcsak a saját Corollámat. Egyik se különös igazából, én mégis imádom őket. Néhány ismerős szerint ez beteges, főképp, hogy mi szerethető egy kis Sparkban, ráadásul férfiként.
2021. febr. 11. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én meg tudom érteni. Szerintem minél kisebb egy autó, annál nagyobb élményt tud adni, különösen alacsony tempó esetén. Egy nagy, nehéz autó sokkal jobban elszigetel, és nagyobb tempónál kezd el izgalmas lenni, ami viszont veszélyes, főleg közúton. Egy ilyen kis gyösszel még közúton is lehet kicsit élvezkedni anélkül, hogy közveszélyes őrültként közlekednénk. Aki ült már gokartban, az tudja, hogy nem lóeróben és sebességben mérik az élményt.
2021. febr. 11. 19:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk tréning pályára nem mennék azért vele. :D
2021. febr. 11. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Mit értesz tréning pálya alatt? Vezetéstechnikai tréninget? Sima ügy. Versenypályára nem valók, maximum a kisebb, szűkekre. Viszont ami ott jó, azt közúton sosem autózod ki biztonságosan.
2021. febr. 11. 20:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Vezetéstechnikait, igen.
2021. febr. 11. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát a rántópadnál biztos nehezebb megfogni a rövid tengelytáv miatt. A szlalomnál viszont előnyöd van, nem kell akkora íveket venni. :)
2021. febr. 11. 20:46
 16/17 Wadmalac ***** válasza:

Pedig tényleg érdemes ilyennel vezetéstechnikára menni. A kisebb súly és tengelytáv miatt agilisabban reagálnak mindenre, ha egy ilyenen megszokod, mit kell tenni, egy nagyobb, lustábban mozduló vashoz mindig elég lesz a reflexed.

Volt egy 1600 kilós majdnem 5 méteres véhatosom, az, ha megcsúszott, úgy úszott, mint egy hajó, simán volt idő kompenzálni. De amikor ugyanezt próbáltam egy Ibiza GTI-vel, mindent kétszer olyan gyorsan kellett csinálni, hogy úton maradjon.

2021. febr. 12. 06:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Kinek mi, én meg a sportos, utcai 2 ajtós, keret nélküli ajtós hatchback-et szeretem. Sokaknak meg ez jelenti a semmit.

Ha neked ezek a kis sz/rok tetszenek, akkor azok. Szerintem ízlésen vitatkozni abszolut értelmetlen.

2021. febr. 12. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!