Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bolond lennék, ha tetszenek a...

Bolond lennék, ha tetszenek a kis guruló kávédarálók?

Figyelt kérdés
Autó b.zi vagyok, nekem viszont a kis Daewoo Ticok, Chevrolet Sparkok is tetszenek, minden, ami ilyen kávédaráló moped jellegű szekér. Anyámnak van egy Sparkja, én azt is szeretem vezetni, akárcsak a saját Corollámat. Egyik se különös igazából, én mégis imádom őket. Néhány ismerős szerint ez beteges, főképp, hogy mi szerethető egy kis Sparkban, ráadásul férfiként.
2021. febr. 11. 12:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Racionálisabb választás, mint pl. egy SUV. Városban verhetetlenek ezek az apróságok.
2021. febr. 11. 12:59
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
nem vagy bolond ennek van értelme kis parkoló hely kis fogyasztás kis költség vetés a sok terepjárós marha meg főjjön a levében. Hajrá Matiz
2021. febr. 11. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Bolond akkor lennél, ha mások véleménye érdekelne.

Ja, hogy...

2021. febr. 11. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy. Városba nagyon jók azok.
2021. febr. 11. 13:36
 5/17 Wadmalac ***** válasza:
79%

Célszerszám.

Adott alkalmazásra ideális.

Egyébként amikor életemben először ültem Matizban, meglepődtem, hogy a méretéhez képest mekkora hely van benne, legalábbis elöl.

Aztán észrevettem, hogy azért, mert az ajtaja vékonyabb, mint a konyhakredencé...

Nekem igazából csak biztonsági kétségeim vannak ezekkel, de városban, a relatív kisebb sebességek miatt elmegy.

Régóta szemezek ezekkel a kétütemű dízel mopedautókkal, 7 kilométerre járok dolgozni, simán elmenne erre a célra. Csak ahhoz túl drágák, hogy emiatt második autót behúzzak. Megvennék erre simán egy régi kétütemű Trabit is, csak már csillagokig megy az áruk, ha jó állapotban vannak.

Amúgy megvan a sajátos fílingje ezeknek a gokartoknak is. Fordulékony, ötvenig fickós, úgy reagál a sofőrre, hogy csak na, semmi többtonnás lustaság, már egy szemöldökvakarásra billennek...

Na, mindegy, van létjogosultságuk és bizonyos területen ideálisak.

Ott szerethetőek is.

Ott.

:)

2021. febr. 11. 14:01
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
Te egy értelmes ember vagy. Gratulálok.
2021. febr. 11. 14:19
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Vannak kisautók amik nekem is tetszenek de inkább a régiek közül :)

Peugeot 205 vagy Renault 5 pl.

2021. febr. 11. 14:23
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nem lenne a kisautókkal, ha nem pontosan hogy kávédarálókat tennének bele... Lehetnének igazán méregzsák modellek is, nem csak 3 ajtósban... mint amilyen pl. a Citroen C2, Colt CZT, Yaris 1.5T és a többi...
2021. febr. 11. 14:39
 9/17 Wadmalac ***** válasza:

"Peugeot 205"

Volt nekem. 3 ajtós 1.8 szopódé.

Imádtam.

Nem fogyasztott semmit, a 800 kilóját vitte az 1.8D 64 lóereje és 180 Nm-e, mint a papírzsepit.

A hátsó torziós rugós futómű úgy működött, mint egy passzív hátsókerék-kormányzás, a kocsi érzéketlen volt az oldalszélre.

Ajtó derékszögig nyílt, soha ilyen kényelmesen ki-be nem szálltam más kocsiba.

R5 is tetszett, de azt vezetni nem tetszett, nagyon orra buktatta a hátsó rugózás és nem volt olyan stabil, mint a Pug.

Egyszer vezethettem R4-et, hát az brutális, körülbelül ezen lehet hasonló érzés ülni:

[link]

És ehhez egy esernyőnyél áll ki a műszerfal-lemezből váltó néven.

:D

A kispolszki volt még horrorisztikus élmény, főleg pesti forgalomban. Az egy dolog, hogy nem megy. Az is, hogy agyonnyomja az agyad a két henger félbevágott boxer dohogása.

De az, hogy körülnézve csak fejmagasságban körben előre elsuhanó SUV kocsiajtó-lemezeket meg felniket-lökösöket látni, na az durva.

:)

2021. febr. 11. 14:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát kinek mi tetszik ugye, nem vagyunk egyformák. Olyat vegyél amilyen neked tetszik.

Ha egyszer valakinek a 150 kilós duci csajok jönnek be minek legyen együtt egy barbibabával?

2021. febr. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!