Bolond lennék, ha tetszenek a kis guruló kávédarálók?
Bolond akkor lennél, ha mások véleménye érdekelne.
Ja, hogy...
Célszerszám.
Adott alkalmazásra ideális.
Egyébként amikor életemben először ültem Matizban, meglepődtem, hogy a méretéhez képest mekkora hely van benne, legalábbis elöl.
Aztán észrevettem, hogy azért, mert az ajtaja vékonyabb, mint a konyhakredencé...
Nekem igazából csak biztonsági kétségeim vannak ezekkel, de városban, a relatív kisebb sebességek miatt elmegy.
Régóta szemezek ezekkel a kétütemű dízel mopedautókkal, 7 kilométerre járok dolgozni, simán elmenne erre a célra. Csak ahhoz túl drágák, hogy emiatt második autót behúzzak. Megvennék erre simán egy régi kétütemű Trabit is, csak már csillagokig megy az áruk, ha jó állapotban vannak.
Amúgy megvan a sajátos fílingje ezeknek a gokartoknak is. Fordulékony, ötvenig fickós, úgy reagál a sofőrre, hogy csak na, semmi többtonnás lustaság, már egy szemöldökvakarásra billennek...
Na, mindegy, van létjogosultságuk és bizonyos területen ideálisak.
Ott szerethetőek is.
Ott.
:)
Vannak kisautók amik nekem is tetszenek de inkább a régiek közül :)
Peugeot 205 vagy Renault 5 pl.
"Peugeot 205"
Volt nekem. 3 ajtós 1.8 szopódé.
Imádtam.
Nem fogyasztott semmit, a 800 kilóját vitte az 1.8D 64 lóereje és 180 Nm-e, mint a papírzsepit.
A hátsó torziós rugós futómű úgy működött, mint egy passzív hátsókerék-kormányzás, a kocsi érzéketlen volt az oldalszélre.
Ajtó derékszögig nyílt, soha ilyen kényelmesen ki-be nem szálltam más kocsiba.
R5 is tetszett, de azt vezetni nem tetszett, nagyon orra buktatta a hátsó rugózás és nem volt olyan stabil, mint a Pug.
Egyszer vezethettem R4-et, hát az brutális, körülbelül ezen lehet hasonló érzés ülni:
És ehhez egy esernyőnyél áll ki a műszerfal-lemezből váltó néven.
:D
A kispolszki volt még horrorisztikus élmény, főleg pesti forgalomban. Az egy dolog, hogy nem megy. Az is, hogy agyonnyomja az agyad a két henger félbevágott boxer dohogása.
De az, hogy körülnézve csak fejmagasságban körben előre elsuhanó SUV kocsiajtó-lemezeket meg felniket-lökösöket látni, na az durva.
:)
Hát kinek mi tetszik ugye, nem vagyunk egyformák. Olyat vegyél amilyen neked tetszik.
Ha egyszer valakinek a 150 kilós duci csajok jönnek be minek legyen együtt egy barbibabával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!