Jól pakolható kombi ilyen paraméterekkel?
A keret kb 1,5 mft.
Mindenképpen megbízható benzineset szeretnek, es fontos hogy kombi legyen, amibe sok cucc belefer.
Horgászni jarok sokszor, így jo lenne ha lenne benne osszkerek, hogy néha sarosabb tolteseken is elboldoguljak vele.
Sajnos a fennti parameterekkel nem nagyon talalok jo tipust, regebbi volvokat neztem, valamint eddig meg az impreza kombikbol talaltam par awd-t.
Esetleg tudnatok meg par tipust ajanlani? Amit erdemes lenne megnezni?
Köszi előre is!
Ránéztem a kínálatra, és azt állapítottam meg, hogy nehezen jön össze a megbízható benzines kombi összekerékhajtással ennyiért. Audi, BMW, Subaru dominálja a kínálatot, meg pár Octavia, Passat, de azok fsi-k, nyilván nem lesznek a legmegbízhatóbbak, főleg ilyen árkategóriában.
Nem tudom, mennyire lehet alternatíva egy suv, vagy akár rendes terepjáró. Toyota Rav4, Suzuki Vitara, ilyesmi?
Vegyél egy egyterűt , abból már van olcsó is.
Főleg mega 2 személyes kistehert adják fillérekért.
Sokall jobban pakolható mint a kombi.
Igazabol jelenleg dizel autom van de mar sok benne a km, jo lenne cserelni mielott jon a kettostomegu csere stb..
Amugy ha jól rémlik egyterubol talan a regebbi scenicbol volt 4x4, de abbol az osszeset leeltek.
A scenic rx4 volt ilyen.
Amúgy érthetetlen számomra, miért gondolod hogy összkerék kell ha lemész a töltésről. Egy logan el tud menni a vízparton. Ha meg elsüllyedsz, akkor nincs az a hajtás ami kiszed. Csak a terepgumi tud megkapaszkodni a dagonyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!