Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 kombi vélemények?

Golf 4 kombi vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni a meglehetősen "nagy olaj fogyasztású" Opel Vectrámat és egy 2002-es Golf 4 kombit néztem ki magamnak. Az autónak sima 1.6-os motra van 210 ezer kilométerben. Meg volt nézve az autó, nem kopog, nem zörög, van egy-két esztétikai hibája de nincs lestrapálva. Még annyit megjegyeznék, hogy nekem nincs igényem erősebb motorra. Nekem nem kell, hogy akkora nyomatékja legyen mint egy sport autónak. Sima egyszerű használatra venném. Szóval nekem elég az 1.6-os motor. Vélemények az autóról? Előre is köszönöm a választ!

2021. febr. 4. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1.6 16v-t javasolja mindenki a 8v-vel szemben. Az megbízhatóbb.

Ugyanaz, mint a sima 5ajtós, utána tudsz nézni.

Sárvédő első vége, A oszlop töve, első sárvédőív felső pereme és a csomagtérzár szokott rohadni először, na meg a szélvédő felső éle. Klímakompresszor nem javítható, cserélni kell. szóval, ha azzal akarnak lerázni, hogy fel kell tölteni csak gázzal, akkor számolj 100.000 Ft-ot a javításra.

2021. febr. 4. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Küszöböket, első sárvédőket nézd meg. Típusbetegség hogy elkezd rohadni. Ezek a motorok a világból kimennek. Ha szervízelve volt nem lehet gond vele.
2021. febr. 4. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szinte sehol nincs rozsda. A tulaj elég jól vigyázott rá. A klíma is megy rendesen. 1300 euró az ára. Szerintetek megéri?
2021. febr. 4. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni, ennyi pénzért csodát azért nem kell várni
2021. febr. 4. 13:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen. A tulaj ajánlotta fel, hogy emelön is aztán meg lehet nézni. Ha nagyon meg akarok nevezi problémát, akkor egy kicsit ki vannak gyengülve a hátsó teleszkópok és van egy kis kipufogó hangja. Valahol lyukas lehet.
2021. febr. 4. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!