Meghúztam a bérkocsit ?
Meghúztam a bérautónak a hátsó sárvédőjét egy parkoloházban, elég mély a karc, kb 15-20 cm hosszú, mennyibe fog kerülni?
Hynduai (új fajta)
Az elemet le kell szerelni, ha olyan elemről van szó. Vissza kell csiszolni majdnem anyagig, a sérülés mélységétől függően. Utána megy rá egy alapréteg aminek minőségi munka esetén 24 órát száradni kell. Jobb helyeken újra felcsiszolják nedvesen, majd kap még egy alapréteget, ennek megint 24 óra száradási idő. Újra megcsiszolják, kap 2-3 réteg színt. Itt megint 24 óra száradás, ezután 1 valahol 2 réteg lakk, megint 24 óra száradás. Majd általában 1-2 hét után összepolírozzák.
Ez a minőségibb folyamat, aztán vannak a gányolók akik 1 nap alatt lefújják. Ezek a “Mi 15-ből megoldjuk haver”...annyit is ér.
Ah mindegy az egész , tönkrement teljesen az életem... még a bérbeadó cégnek a kiesett napjait is fizethetem ezt nem hiszem el, hogy pont velem történik ez meg.
Most kezdtem itt dolgozni 3. napom volt és egy ft megtakarításom sincs,mivel tanulok mellette :( a szüleimnek el se merem mondani, ez lesz vagy 100 ezer .. feleslegesen mentem ide dolgozni :( istenem az égből , komolyan inkább megölöm magam nincs értelme folytatni ezt a sz@r eletet..
Első szabály: ha idegen autóba ülsz tisztázod, hogy milyen casco van rajta, mennyi önrésszel. De a kiesett időt sztem nem hajthatják be rajtad, de ez megint szerződésfüggő.
Ilyen amúgy mindenkivel előfordul, ne depizz rajta.
Beszéltem a főnökkel, megengedi, sőt meg is köszöni,ha én csináltatom meg egy fényezőnél.
Már kértem árajánlatot kettőnél az egyik 80 ezer+ áfa árat mondott...és 3 munkanap lenne megcsinálni.
Na ez rengeteg pénz ... a másik,ami probléma,hogy mindennap használjuk a kocsit reggel 10 től este 10-11 ig, tehát reggel 8 tol nyitnak a műhelyek,így 2 óra lenne rá.
Komolyan ez sehogy sem jó, a bérlős cégnél tuti még drágább lesz mivel gyári fényezést fognak kérni , ami 100 felett lesz + még a kiesett napok is a cégnek,na azt is rám fogják terhelni.
Ezt a helyzetet nem tudom sehogy megoldani 100 ezer alatt, pedig nem nagy karcolásról van szó. 2 hónapig ingyen fogok dolgozni jóformán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!