Meghúztam a bérkocsit ?
Meghúztam a bérautónak a hátsó sárvédőjét egy parkoloházban, elég mély a karc, kb 15-20 cm hosszú, mennyibe fog kerülni?
Hynduai (új fajta)
"Komolyan mondom inkàbb jobban összetöröm,hogy felmenjen 100 ezer fölé a kár mondjuk 120 ra mèg úgyis csak 12 ezret kéne fizetnem, nem pedig a fél fizetésem ... sírás komolyan"
Nem így működik. ÖnrészIG saját zsebből megy minden, a felette lévő részt fedezi a Casco, már ha van. Vagyis ha az önrész 100.000 és az okozott kár 150.000, akkor a biztosító 50.000 forintot fizet, a többi 100 zsebből megy.
Ő... nem érted. Ha 10% / 100 ezer az önrész, akkor:
- 100 ezer alatti kár esetén: te fizeted az egészet
- 100 ezer - 1 millió közötti kár esetén: 100 ezer Ft önrészt fizetsz.
- 1 millió feletti kár esetén: 10% önrészt fizetsz (tehát pl. egy 2 milliós kárnál csak 200 ezret).
> "Van egy ismerősöm ,aki fényező illetve lakatos, szerintetek ott megjavíttathatom?"
Ezt a főnököddel kell megbeszélned, szerintem belemegy, de ne számíts rá, hogy ettől sokkal olcsóbb lesz a mutavány, mert nem véletlenül kerül annyiba egy fényezés, amennyibe. Normálisan megcsinálni sok munkával jár.
De mennyi idő egy fényezés kb?
Megvan 1 óra alatt nem?
"Megvan 1 óra alatt nem?"
Amikor én vittem fényezni az autómat, úgy kezdtük az időpont egyeztetést, hogy mindenképp Hétfő reggelre vigyem, mert így talán ketten akik dolgozni fognak rajta elkészülnek vele Péntek délutánra. Talán. Szerencsére épp zárás előtt elkészült, de utána 2 hét múlva még vissza kellett vinni polírozni egyszer, bár ez már benne volt az árban és előre ismert tényező volt (190e).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!