Meghúztam az autómat. Fekete szobafestékkel lefesthetem, az elfedné? Vagy mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 09:26
2/20 anonim válasza:
Ne.
Vidd el fényezőhöz, elemenként maximum 20-30 ezret kérnek el a teljes újrafényezésre, és akkor nem fog úgy kinézni, mint egy okádék. Szobafestékkel úgy fog kinézni. Festékszóróval is. Hacsak nem egy 100 ezret érő szétrohadt Swift, akkor ennyit érjen meg.
3/20 Koplárovics Béci válasza:
Csak akkor lesz jó a fekete festék, ha minimum sötétkék az a béjemvé, tesa.
4/20 A kérdező kommentje:
Egyszer majd újra szeretném fényeztetni az egészet, mert ráférne, ideiglenes megoldásnak kéne valami.
#3: Skoda, és lány vagyok, bro. :D
2020. okt. 22. 09:50
5/20 anonim válasza:
Hát, szobafestékkel nem fog jobban kinézni, mintha nem nyúlnál hozzá, az biztos.
6/20 anonim válasza:
A szoba festék nem lesz jó nem erre való. Minden nagyobb áruházban lehet kapni fekete javító stiftet is. Azzal próbáld meg. Nem lesz szép sőt rohadt csúnya lesz... De ha ez a kívánság akkor inkább az mint szoba festék.
7/20 anonim válasza:
én inkább a temperát ajánlom vagy a meszet
8/20 Koplárovics Béci válasza:
Pjú, hát én is megpróbálnál letagadni... De még a körömfestékkel is jobban jársz, mint a szobafestékkel. De amúgy kapható javítófesték, bár attól sem lesz szép.
9/20 anonim válasza:
#4: ha olyan autó amin megfordul a fejedben, hogy szobafestékket használj rajta, kétlem, hogy a fél milliós újrafényezés beleférne :D
A szobafesték nem tapadna a felületre, nem fog működni. Színkódolt javítófestékkel menj át rajta.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!