Hallottál már róla/ ismered/ tisztában vagy a létezésével ennek a típusnak?
Figyelt kérdés
Chevrolet Corsica2021. febr. 2. 08:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, ismerem
Most hallok róla először
Mintha már láttam volna amerikai filmekben
20 szavazat
1/8 anonim válasza:
Pontiac Tempest közeli rokona. Nem mai kocsi.
2/8 anonim válasza:
Van egy rakat ilyen márka/modell nem EU-s piacokon, amikről hallani sem fogsz itthon.
GM családban van a Chevrolet is. Ők a felvásárolt márkákkal sokszor variálnak különböző piacokra.
3/8 anonim válasza:
Akárhogy erőlködök, nem jut eszembe melyik GTA-ban mintáztak róla valamit
4/8 anonim válasza:
Mivel közel 20 éve amerikai autózom, így igen, ismerem.
5/8 anonim válasza:
Még nem, külsőre hasonlít kicsit a Hyundai Pony sedanjára :)
6/8 A kérdező kommentje:
#1 jó tudni ezt is
#2 Európában is lehetett kapni, de értem mire gondolsz
#4 és láttál már ilyet élőben, Magyarországon van ilyen típus?
#5 tényleg, amúgy azt a típust meg én nem ismertem...
Egyébként köszi a válaszokat, ment mindenkinek a zöld pacsi. Várom a további válaszokat/szavazatok
2021. febr. 3. 11:28
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok.
Igen, van pár darab, pár éve még lehetett látni amerikai autós találkozókon is, normál, magyar rendszámmal.
8/8 anonim válasza:
En Amerikaban elek de nem lattam meg ilyen autot. Nem is csoda mert most utananeztem es 1996-ig gyartottak. Az egyszeru szemelyautok amiket az utakon lehet latni azok mar 2000-es evekbeliek, ritka az ami a 90-es evekbol van. Pickupok kivetelek, azokbol van 30 eves is az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!