Az angyalok létezésével kapcsolatban szkeptikus vagyok. Valóban léteznek?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak, akiknek konkrét gyakorlati tapasztalata van és meg tud győzni hogy valóban léteznek angyalok.
lucky888
2020. okt. 20. 08:01
2/21 anonim válasza:
Léteznek, nekem már sokszor segítettek.
3/21 anonim válasza:
Gyakorlati tapasztalat alatt azt érted, hogy valaki találkozott-e már olyan fehér hálóinges, hosszú barna vagy szőke hajú nővel, akinek szárnyai is voltak?
4/21 A kérdező kommentje:
Ha látott angyalt az már elég gyakorlati tapasztalat.
Olyan tapasztalatra gondolok, amit bizonyítja létezésüket.
2020. okt. 20. 09:36
5/21 anonim válasza:
Na de ilyen fehér köpenyes, szárnyas nénit kellett látni? Vagy használhatjuk átvitt értelemben is az angyalt valakire, aki ember, de meggyógyított pl, vagy valami?
6/21 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, pontosan körbeírtam mit szeretnék tudni.
2020. okt. 20. 09:43
7/21 anonim válasza:
5-ös kérdése pedig jogos. Mondok egy példát.
Kollégám apukája 15-20 ezelőtt beteg volt, az orvosok lemondtak róla. Az apuka imádkozott, elkezdett gyülekezetbe járni és meggyógyult. Bár angyalt nem látott, ő szentül hisz benne, hogy Isten és az angyalok gyógyították meg.
8/21 anonim válasza:
Egyszer a Tescoban láttam ilyet, de neki dróttal volt rögzítve a szárnya. Fehér ruhában, gyönyörű volt egyébként. Szépen mosolygott, és ha jól emlékszem, szaloncukrot kóstoltatott.
9/21 A kérdező kommentje:
7-es amiről beszélünk az a hit. Hisz benne hogy az angyalok gyógyították meg. De nem a kérdésre válaszol.
2020. okt. 20. 10:20
10/21 A kérdező kommentje:
Én is hiszek de nem vagyok biztos. Mivel, még nem találkoztam egyel sem.
2020. okt. 20. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!