Az angyalok létezésével kapcsolatban szkeptikus vagyok. Valóban léteznek?
Olyanok válaszoljanak, akiknek konkrét gyakorlati tapasztalata van és meg tud győzni hogy valóban léteznek angyalok.
lucky888
Bizony léteznek!
Szentül hiszem, hogy a nagymamám a védőangyalom!
Az angyalok számokkal, apróbb jelekkel próbálnak velünk kommunikálni. Mielőtt egy tragédia következett be az életünkben, folyamatosan pontban ugyanakkor ébredtem fel, mégpedig 3:33-kor. Mindenhol 333,666 és 888 számkombinációkat láttam. (rendszámtábla, óra, valaminek az ára stb). Apróbb jel volt nálunk a fekete lepke, de van ahol tollpihékkel jeleznek, felhők rajzolatával, reklámokkal, illatokkal, fényekkel meg ilyesmivel. És ilyenkor nagyon erősen a megérzéseidre kell hagyatkozni, pláne ha valamilyen eldöntendő kérdés áll előtted az életed azon szakaszában, amelyben ezek a megmagyarázhatatlan jelek jönnek. Nem kell elhinnie senkinek, hiszen én sem hittem el, amíg velem nem történt meg. És vagyunk ezzel így még nagyon nagyon sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!