Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kevláros kuplung az milyen?

Kevláros kuplung az milyen?

Figyelt kérdés
Üdv, érdeklődnék hogy kellene-e majd az autóm kevlároztatni, jelenleg 131lóerő, és szeretnék egy chippet adni neki amitől ilyen 170lenne., és hogy kell-e neki a kevlár, vagy nem? Meg még annyi, hogy úgy hallottam a kevlárral nem lehet a kuplungot csúsztatni indulás közbe..(elvileg egyből indul, nem lehet korrigálni az indulását) az alany egy 1.9pd,4motion-passat

#kuplung #Passat #kevlár #4Motion #Kevlaros #Passat4motion
2021. jan. 28. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd ha 1000-ig tolod, akkor lehet fog kelleni.
2021. jan. 28. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:

10%-al képes több nyomatékot elviselni mint a gyári....

Ha nem csúszik felesleges.

2021. jan. 28. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a lóerő, hanem a forgatónyomaték változás a lényeg. A chipes szerintem meg tudja mondani rutinból. Amúgy a normális kevlárt lehet csúsztatni. Nekem volt két féle, az egyik tök jó volt, a másik kicsit rázott. Ha jól emlékszem, Szami néven futott a srác, aki azt csinálta azt, amivel elégedett voltam. TDI-s körökben szerintem hamar megtalálod.
2021. jan. 28. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. jan. 28. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!