Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Francia autókat miért veszik...

Francia autókat miért veszik egy kalap alá?

Figyelt kérdés
Pl: citroen sokkal megbízhatatlanabb általában mint egy renault.
2021. jan. 27. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Egyszar mind :D
2021. jan. 27. 21:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Több ismerősöm is van akinek olyan rossz a renaultja, hogy 1millió km felett jár! .:) Általában azom mondják rá, hogy fos mind aki nem ért hozzá.
2021. jan. 27. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, én úgy tudtam, hogy Renault a megbízhatóbb. Francia autóknak volt egy időszaka, amikor silány volt a minőség és megbízhatóság, ezt nehéz lemosni.
2021. jan. 27. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Jó hát akkor biztos te vagy az okosabb, nincs kedvem hülyékkel vitázni miért nem kéne soha az életben semmilyen francia.
2021. jan. 27. 21:48
 5/13 A kérdező kommentje:

4. Nekem sincs, úgyhogy ne is írj többet.

3. Igen renault a megbízhatóbb, biztos félreolvastad a kérdést.

2021. jan. 27. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
Azért mert sokk egyszerűbb ősember módjára olyan közhelyeket durrogtatni hogy sz*r a francia sz*r az olasz de a nímet az istenkirály minthogy gondolkodni és rájönni hogy mindegyiknek megvan a maga értéke és van jó az összesből
2021. jan. 27. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Jó, hát lássuk be, a Citroenek, a nagy Peugeotok, a Vel Satis, Laguna, stb, megalapozták a jóhírt. Nem mondom, tényleg túlzásba viszik az emberek a francia autók szapulását, de nem véletlen, hogy a 90es évektől a németautókat preferálják, tartják az emberek jó, megbízható autónak, és nem a franciákat.
2021. jan. 28. 00:37
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 idézd be hol írtam ilyet? :)
2021. jan. 28. 01:40
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Idézd be hogy mikor beszéltem rólad :)
2021. jan. 28. 07:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Minden gyártónak vannak rosszabbul sikerült autói, vel satis tényleg az, de nem is kérnek el érte több milliót. Német autók megbízhatósága se mondható el 2004től 1.4 tsi és társai rászolgáltak, hogy meggyűlöljék az emberek a turbós benzines autókat. 70e km körül motorcsere/turbócsere/láncbaj azért nem 2 Ft. Bmw a láncproblémáival/ leugrás átugrás+ több millió autó kigyulladhat egr konstrukciós hibája miatt. Opel még a legmegbízhatóbb németek közül. kivéve 1.6 dízel, mert az egy fos. Nem védeni akarom a franciákat, de 2010- sokkak tartósabb és jobb autókat gyártanak főleg renault. Duplaturbós kocsikkal szokott mostanába csak probléma lenni, de ez más márkáknál is.
2021. jan. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!