Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az elsőkerékhajtás annyira...

Ha az elsőkerékhajtás annyira jó, akkor a talicskát miért nem húzzák a jómunkásemberek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 19:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A mostani quattro Audik is pont úgy működnek, mint a régiek, csak nem Torsen van már bennük, hanem még modernebb diffi, de teljesen mechanikus. Csak nevetek, hogy nullára lehúztatok, fáj a dolog látom :))
2021. jan. 24. 22:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem aztán nem fáj, neked fog a számla ha megkotlik :D

Miért van az hogy ezek a modern 4x4-ek a vizes fűről se tudnak lemászni, miközben egy hulladék UAZ, vagy Niva is gyalázza ezeket terepen?

2021. jan. 24. 22:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha már ennyi esze van a kérdezőnek, akkor legalább találhatott volna jó példát, mert a talicska pont az a dolog amit ugyanúgy húzni is szoktak mint tolni... :D
2021. jan. 24. 22:20
 24/26 anonim ***** válasza:

Az istennek nem akar megállni az A6 alattam, most lesz meg a 400 ezer km. És ez már elég új generáció, 2012-es. Mondjuk nem tudom hogy jön képbe a Niva, meg egyáltalán a terepezés, mert eddig nem volt szó terepről. De na, legyen, te akartad:

https://www.youtube.com/watch?v=rb2m_9miAXo&ab_channel=Volod..

2021. jan. 24. 22:22
 25/26 anonim ***** válasza:

:D

[link]

2021. jan. 24. 22:25
 26/26 A kérdező kommentje:

„ leesnének az útról, ahogy te is.“

Ezt nem tudom miből gondolod. Első körömet 30 éve ladával mentem. Aztán pont 10 éve tértem vissza hátsósra, volt olyan okoska aki megjósolta hogy majd fára csavarom, de 250 ezer km alatt nem történt meg. Ellenben régebben első kerekessel 2szer is voltam árokban.

2021. jan. 25. 06:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!