Ha az elsőkerékhajtás annyira jó, akkor a talicskát miért nem húzzák a jómunkásemberek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 19:02
11/26 anonim válasza:
Igen, nem olcsó, de ezzel a logikával gyártsanak szekeret, mert az olcsóbb. Amúgy ott van pl az Audi quattro rendszere, na az ki van találva. Nem vészesen bonyolult megoldás, soha nem romlik el, és állandóan hajt. Az utakon sem ritka. Meg rengeteg 4x4 auto van már az utakon, (nemcsak SUVok), de én nem sokra tartom az olyan rendszereket, amik csak csúszáskor hajtják a 4 kereket.
12/26 anonim válasza:
Az audi rendszere ezelőtt 30 évvel volt kitalálva :D
Az még működött, ez a mostani NEM. :D
13/26 anonim válasza:
mert olcsóbb az elsőmotoros hajtás bazz, azért
14/26 anonim válasza:
vagy elsőkerekes hajtás, de a lényeg érthető
15/26 anonim válasza:
Pont azért nem használják az állandóan hajtó rendszereket, mert az esetek 99%-ában kocaautósnak nem kell, cserébe feldobja a fogyasztást és a károsanyag kibocsátást. Az autósnak akkor kell, ha csúszik elől, ehhez ki lehet építeni olyan rendszert amivel a fogyasztás sem nő.
Hiába jó a real time awd, ha egyszer az ökogondolkozásba ma már nem fér bele.
16/26 anonim válasza:
Bocs, de az ökogondolkozásnak már az ellentmond hogy 3 évente új kocsi kell mindenkinek. De gondolom ez nincs meg.
17/26 anonim válasza:
Ezt nem én találtam ki sajnálom, sok baromságot csinál a világ a zöldség nevében ami valójában ugyanolyan környezetszennyező. Nem tudok vele mit csinálni
18/26 anonim válasza:
Azert húzzák ritkán, mert az embernek megnyugtatóbb ha látja maga előtt a dolgot amivel foglalkozik, szimpla pszichológia.
19/26 A kérdező kommentje:
18 hát szerintem valahogy kényelmesebb is tolni emelkedőnek mint húzni. Nem az zavar hogy nem látom, hanem valahogy olyan béna az egész.
2021. jan. 24. 22:00
20/26 anonim válasza:
Senki sem mondta hogy annyira jó az fwd, praktikus, és hülyebiztosabb.
ahogy ma vezet a sofőrök 80%-a.. rwd-kkel hamar leesnének az útról, ahogy te is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!