Ki akarom próbálni a futárkodást. Melyik robogó lenne a legjobb választás ehhez a munkához?
Bármelyik. A robogók egy kaptafára készülnek, rengetegbe konkrétan ugyanaz a motor kerül márkától függetlenül (persze nem mindegyikbe). Végtelenül egyszerű és igénytelen gépek, ezért is nem számít igazán, hogy melyiket veszed, mert robogóknál nem igazán létezik a "hibás konstrukció" jelenség, mint autóknál.
Vedd azt, amelyik tetszik, jó állapotban van és meg tudod fizetni.
Yamaha Gear is nagyon megbízható darab, keveset is eszik.
Magam részéről Piaggio Zip 4t 50ccm-et hajtottam, igaz nem futárkodni, hanem napi 40km suliba majd vissza télen is. 12e km-t tettem meg vele, a blokknak semmi baja nincs, most van benne 25e. A fesszabályzó csatlakozója lazult le, beégett, megreszeltem, kábel kötegelővel megfogattam jobban, azóta is működik.
Egészséges utazója 55 körül van, végsebessége 64km/h. Ezt is vedd számításba. Én nagykerekűt javaslok, illetve nekem bejött az olasz robogó. Scarabeo, Liberty pl.
Jogom volt előtte, mindig szívtam vele valami motorikus dologgal, mondjuk az 2t volt. A végáttétel is elhalálozott, azt már nem javítattam meg. Ki tudja mondjuk mennyit ment a kis paripa 23 éve alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!