Benzines autóm van, alacsony fordulatról kell gyorsítsak, motorfekezés utan, akkor ráz egyet, illtve ha elkezdek motorfekezni, és csökken a fordulat akkor is ránt. Mi lehet a probléma?
Tul magas sebességi fokozatban van
1. Variáció: Ahogy a fordulatszám esik vissza a motorfékezés következtében fokozatosan tedd egyre kissebb sebességi fokozatba egészen kettesig.
2. Variáció: egyszerüen csak nyomd be a kuplungot.
3. Variáció: mikor elkezd rázni tedd ki üresbe feltéve ha meg akarsz állni
Ha gyorsításnál ráz akkor ugyan csak tul kicsi a fordulatszám ilyenkor alacsonyabb sebességi fokozatba kell kapcsolni.
Remélem tudtam segíteni
19/F
Megint én vagyok
Azt meg tudnád mondani hogy mekkora fordulaton ránt? Mert ha ilyen 2000 vagy felette akkor valószínű nem az a probléma amit írtam
Nagy valószínűséggel az alsó kereszttartó -vagy a benne levő bak- van elszakadva, kiverődve (esetleg a csavar hiányzik)
... ha nem lenne hétpecsétes titok az autód típusa/kora, talán pontosabb válaszokat is kaphatnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!