Ha lemerult az akksim meddig kell vezetnem,hogy a generator feltoltse maximumra?
Figyelt kérdés
bebikaztuk masik autorol es most nem tudom,hogy meddig vezessek , hogy feltoltse a generator2021. jan. 19. 08:47
1/14 anonim válasza:
2-3 óra kell neki, ha nulláról töltöd. Én inkább kölcsön kérnék/vennék egy akkumulátor töltőt.
2/14 anonim válasza:
nappal vezess lámpa és rádió nélkül akkor gyorsan feltölti a generátor.
3/14 anonim válasza:
Minél kevesebb fogyasztót használsz annál gyorsabban feltölt. Én vennék egy akkumulátor töltőt és felraknám rá 10-12 órára de legjobb lenne 1 napra de 8 órára minimum. Nem drágák 5-6 ezer Ft-ért lehet venni elég jó töltőket.
4/14 anonim válasza:
Lehet kapni olcsón akku töltőt, jobban jársz vele mint járatni állandóan.
Ahol van egy kocsi ott már kell egy töltő is.
5/14 anonim válasza:
15-20 ezer körül meg már új akksit is kapsz, és akkor pár évig megint nem kell ilyen kellemetlenségektől tartanod.
6/14 A kérdező kommentje:
csak a parkoloba rajta felejtettem a vilagitast...
2021. jan. 19. 12:30
7/14 anonim válasza:
Ja, úgy más. Akkor elég a töltés.
8/14 anonim válasza:
"nappal vezess lámpa és rádió nélkül"
Azt a KRESZ biztos tanácsot figyeld!
9/14 anonim válasza:
nappal nem kell városba lámpa ha nincs köd, beégetted saját magad, loser
10/14 anonim válasza:
És mondta valaki hogy csak városban akarja használni? Egyébként meg, amilyen homály van egész nap, nem árt a lámpa. Akár a saját érdekében is.
Egyébként meg, KRESZ 44. § (1) A forgalomban részt vevő járművet éjszaka és korlátozott látási viszonyok között ki kell világítani.
Tegnap egy hátul totál kivilágítatlan kisteherautót értem utol főúton (!), még jó hogy látszott valami belőle, és addig se szállt bele senki...
Mindegy, nem vitatkozom, ha megbántottalak sajnálom... lúzerezz mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!