Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lemerult az akksim meddig...

Ha lemerult az akksim meddig kell vezetnem,hogy a generator feltoltse maximumra?

Figyelt kérdés
bebikaztuk masik autorol es most nem tudom,hogy meddig vezessek , hogy feltoltse a generator
2021. jan. 19. 08:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Teljesen feltöltve sose lesz, nagyjából 80-90% körül szokott lenni egy autóakku. De az első 50% belemegy az első órában, ha csak egy kicsit is laza a generátor szíja, visítva szokott tiltakozni ilyenkor.
2021. jan. 19. 16:56
 12/14 A kérdező kommentje:

egyenlore indul,koszi a tanacsokat, kesobb majd veszek egy rendes toltot.

Am hogy is kell berantani az autot?

2esbe rakom...valaki tolja,,,kuplung lenymva...meg a gazpedal is es hirtelen felengfedni a kuplungot...nem tudom mar,,,, - valaki tudja?

2021. jan. 19. 23:35
 13/14 anonim ***** válasza:

na ez jó kérdés szerintem tolja mindneki beugrik valaki (a kulcs viszont kell h gyujtáson legyen szal elvielg ahhoz is kell akksi nem???) aztán bevágni kettesbe és leugrani a kuplungról

gázt nem hiszem h kell mivel a kerekek forognak így a lendkerék is forogni fog amint sebességbe kerül

2021. jan. 20. 08:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Gázt tilos, rendes indításkor sem kell gázt adni.

Akkor lehet behúzni, ha az akkuban legalább annyi van, hogy a motorvezérlő és az AC-pumpa életre keljen. Ha ennyi sincs, tologathatod.

Illetve kellően hosszú útszakaszon egy kellően erős járművel vontatva el lehet érni azt a fordulatszámot, hogy a generátor magától felgerjedjen, ez kb 3000-4000/perc körül van.

2021. jan. 20. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!