Dízel, avagy szívó benzines kérdés. Melyik kedvelitek jobban vezetni?
Első autóm egy szívó benzines volt. Azóta csakis Dízel!
A turbó benzines autókat szándékosan hagytam ki. Nekem az ezres köszörű motorfék vagy bármi ilyen nélkül nem autó....
Dízelt kedvelem jobban. Viszont gyorsan hozzáteszem, hogy én nem az átlagos ovijárat, meg hétvégi bevásárlás módon használom az autót. Ki is használom a "dízelességét". Saját autóim nekem is eddig mind dízelek voltak. Tanulni szívó benzinesen tanultam. Szüleimnek is ilyen volt. Munkahelyemen is sok szívó benzinest hajtottam, de valahogy nem kedvelem a lendületből autózást és a visszaváltást, pörgetést, ha haladni is akarok.
Turbó benzinest is próbáltam már, mikor legutóbb autót akartam venni. Az valamivel jobb, valahol a kettő között van. Alacsony fordulaton szívóként viselkedett, jobban pörgetve már megjött a nyomatéka, de engem nem igazán győzött meg.
Jelenleg egy Euro6-os biturbós dízelem van és nagyon szeretem vezetni. Ezért a szörnyű bűnömért jöhet a bosszú-lepontozás a sok elvakult benzines fantól!
11# szomorú, hogy tőled kaptam csak a kérdésre választ eddig.
Igazából a magyar fél a turbótól, ezért szívóval szív...
Igazából aki a hangja miatt szereti a benzint, azt megkérem hogy vezessen 1686km-t, aztán meglássuk utána milyen szép is a hangja.
Miért szívunk a szívódízellel? :D
Nem romlik el rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!