Szerintetek mennyire megbízhatóak az autópilóták/önvezetés egyes autókban? (Pl: tesla)
Autópályán, ha rajta tartod a kezed a kormányon és figyeled az utat, teljesen jók. Városban csak dugózásra lehet használni őket.
Majd amikor a fejlesztők nyugodtan beülnek hátulra a Yungas úton és úgy végigmennek rajta, na, majd akkor...
Hogy meg vannak etetve ezzel az ÖNVEZETŐ szóval az emberek.
Pont úgy mint az energi itallal.
Egyik se tud semmit, pont amit sugallni akarnak azt nem.
Autópályán közepes forgalomig elfogadhatóan működnek, de figyelni kell az utat, nem lehet közben filmet nézni, mert 2-3 vezetett óránként bele kell nyúlni a kormányba.
Nekem ez a tapasztalatom.
Városban, főleg Pesten én 5 perc után kikapcsoltam, össze vissza kóválygott a sávokban. Bécsben elmegy, bár a furakodó autósokkal ott se tud mit kezdeni. Besatuz a legváratlanabb pillanatokban.
1-es egyenlőre a sorozatgyilkos fogja feldarabolni a tested, mielőtt kiviszi az erdőbe elásni. A szó amit kerestél egyelőre.
A kérdésre: Jelenleg még nagyon megbízhatatlan. Kizárólag akkor tudna tökéletesen működni, ha minden autó önvezető lenne az utakon, és kapcsolatban állna egymással. Ezek mellett tökéletes útfelfestések, és a többi közlekedő kizárása (gyalogosok, kerékpárosok stb.) is elég fontos tényező lenne. A közeli jövőben nem gondolnám, hogy mindez megvalósul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!