2003 renault twingo.200ezret fizettem motorcsere, vizsgaztatas stb. Viszont a múszerfalon nem jelennek meg a kijelzőlampak.Ez belefér?
Suiasztok..Koszi mimdenkinek.
Ma ujra! neztem a muszerfalat. 1 db kijelzo nem! múkodik:
a tompitott fenyszóró lampa!
Fura módon, de hál istennek
van a kezifeknek
biztonsagi ovnek
van az iranyjelzoknek
sőt a reflektornak is.
Hogy 1 ejszakai állasa utan hogy javult meg azt nem tudom.
Tehat semmi baj nincs gondolom, kiegett ez az 1db ego.
A baj a stilusa volt, hogy k..a égozott, es hogy kicsereli az 50Ft-os szaros egot de tobbez nem vallalja el az autom. Nem mellesleg, en sem akartam ezek utan hozza vonni mert bunko volt velem tobb esetben aminek a hattereben lehet mas is van. pl. hogy beszelgettem vele, de nem kozeledtem hozza úgy ahogy ó szerette volna.
Persze hogy nincs szamla es mas se.
Van vizsgapapir! Tuti hogy levizsgaztatta és nem előszor.
Az uj motor kodszama miatt uj forgalmi kell. Tehat biztos új a motor is.
Állitolag olcsón megúsztam, es 4 evig ő csinalta. Nem is szidtam soha de a visszautasitas utan még bunkobb lett. Egy 50ftos ego semmi tetel, de panikba estem amikor 200ezer utan nincs semmi a muszerfalon. Ahogy irtam, vegul csak izzo eghetett ki.Lehet túl regaltam. Sajnalom.Ezt megcsinalja es tobbet nem.megyek hozza.
Aki szerelte az mondta hogy el kell mennem az okmanyirodaba. Mar kaptam is idópontot febr.17re.
Már vegkepp nem tudom.akkor mit kell csinalni.
yIgy még 1honapig nem lesz kocsi. Vagy megis van?! Az új muszakin tenyleg ott az uj motor kodja de a forgalmin nem ez van. Biztos ezert is fizetni kell
Viszont biztos tipusazonos! Habár nem ertek hozza. Azt gondolom, renault twingoba csak masik renault twingo motort lehet tenni. Ezek szerint lehet rosszul gondolom....
Honnan tudhatom.meg hogy típuazonos??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!