Jenci30 kérdése:
Van egy 2002es évjáratu mazda 6 osom 2300ccm 166 lóerős csak eszi nagyon az olajat pályán 1.litert bevág 150 km en sehol nem veri ki nem csöpög kérdésem hogy érdemes felujitani a motort vagy inkább motorcsere? Amugy az autó esztétikailag gyönyörü
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 06:21
1/13 anonim válasza:
Figyelj, elhozod, szétszedjük a motort aztán megmondjuk, mit érdemes. Látatlanba nem megy.
Ja, de várj, épp itt a sámánunk! Add meg az autó földrajzi koordinátáit és bevizsgáljuk a távolból!
2/13 anonim válasza:
Bontott motorral lehet pont ilyen bajod lesz vagy más.
Új motor nagyon drága.
Ezért mérjetek elsőre kompressziót.
Majd amit mutat úgy meg kell bontani.
3/13 A kérdező kommentje:
Sálmánt pont leszarom nem érdekel jobb lessz ha visza veszel az arcból
2020. dec. 28. 09:13
4/13 A kérdező kommentje:
Kompreszió mérés nem mutatja ki az olajlehuzó gyürü kopást egyépként meg jó a kompreszió
2020. dec. 28. 09:15
5/13 D. Brasco válasza:
150km-en 1liter olajfogyasztás .....az oszt igen,egy 2 ütemú motor is megfulladba bele.Egyebkent kb fizikai képtelenség,hogy így tud menni az autó,mert kb jártányi ereje nem lenne meg úgy füstölne mint a rosseb a tökéletlen égés miatt meg kb az összes check lámpa kéne hogy vilagítson.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem világitt semmi elégeti 200 al még elgurulgat kapotókon meg repül felfelé hmmm akkor hol az olaj? A gyetyákon elégett olaj van rá van égve de pöcre indul a leg hidegebbe is
2020. dec. 28. 09:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem az olajevő manók bevették magukat a hengerekbe. Ki kell őket purgálni.
8/13 A kérdező kommentje:
Figyelj már maradj magadnak normállis kérdést tettem fel kisgyerek ha nem tetszik a kérdés akkor ne válaszolj játsz te tudod kivel normállis válaszra vártam nem ilyen hülyegyerekek szórakozására tettem fel a kérdést!!!!!
2020. dec. 28. 19:22
9/13 anonim válasza:
150 km-en 1 liter olajfogyasztás... Komoly kérdés, aha.
10/13 anonim válasza:
szia! Korinek Mártont keresd fb-on, mazda 6ra van specializalodva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!