2003 Renault Twingo motor! és motorcsere, leműszakiztatással egyutt mennyibe kerul,ha bontóból sikerül beszerezni a motort?
Női autóvezeto kerdese.Nagyon bant,mert vigyaztam az automra,mégis hibat vétettem. Felgyulladt az olajnyomas jelző lampa,és nem álltam meg azonmal Vége a motornak.Most jar le a forgalmija. A vizsgahoz a féken is kellett volna vmit csinalni.Majd tegnap felvillant a piros lampa.Szerelóhoz kerult..Azt mondta,200-220ezer lenne. Ebből a motor 70ezer, a csere 70 ezer plussz a tobbi.
Mit csinaljak?! Ha nem múkodik egy fillert sem ér.
Azt reméltem bontóból olcsobban van motor.Tud valaki segiteni, tanacsot adni, mit csinaljak?
Összesen 140-ért egy motorcsere retek olcsónak számít, azt is mondhatnám, hogy ezt igen olcsón megúsztad.
Ez nyilván nem lesz túl segítőkész így a semmiből, de ha ennyi pénzt nem tudsz előteremteni egy autóra, akkor lehet nem feltétlenül kellene erőltetni...
Végülis, azt fogják erre mások mondani, hogy reális ár, én azt mondom nem, a körülményeket nézve. Régi kisautó.
Valószínű már előbb kinyírták a motorját, ilyen csoda 5/30-as olajakkal...
De lehet még a klasszikus rönó nyavalya, fűtőradiátor lukadás, ahol elmegy az összes hűtővíz, aztán hengerfejes lesz a motor. Következő lépés, amikor már világít az olajnyomás lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!