2/13 anonim válasza:
20e+anyag. Kb. De nagyban függ attól, hogy hol.
3/13 anonim válasza:
Márkaszervizben 50-70ezer.
Maszeknál ~30ezer.
4/13 anonim válasza:
Suzuki swiftem van, tegnap hátsó lengéscsillapítók, olaj, olajszűrő, levegőszűrő csere 44-be volt.
5/13 anonim válasza:
>>> "Márkaszervizben 50-70ezer."
Egy Octavia esetén ez már azért eléggé lehúzás, nekem az Audimat megcsinálják ennyiből márkaszervizben, pedig drágább darab.
6/13 anonim válasza:
Most erre mit mondjak? Baumgartneréknél jó 10 éve került egy Renault Clio olaj, olajszűrő, légszűrő és pollenszűrő csere 71ezer forintba, amiből a munkadíj 40ezer volt. 1,5 óra volt összesen... Soha többet nem vittem márkaszervizbe autót.
7/13 anonim válasza:
#6 Garanciális volt még az autó?
Azoknak szoktak vastagon számlázni, mert az előírás szerint egy rakat dolgot át kell nézni/cserélni a hivatalos szervíz program szerint.
Én a 20 éves kocsimat márkaszervízbe viszem (nem adott márka), lehet hozzájuk utcáról menni. Nagyon korrekt árakon dolgoznak.
8/13 Morzsi007 válasza:
Hivatalos szervízben az anyagár (pl olaj ára) is többe kerül, mint máshol.
9/13 anonim válasza:
Olajcsere olyan bonyolult, hogy szerelőhöz kell vinni? Ha igen, fizesd meg. :)
10/13 Morzsi007 válasza:
Valakinek bonyolult, más nem akar vele szórakozni, én magam cserélem a szűrőkkel együtt, mert akkor tudom, hogy normálisan ki van cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!