Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajcsere mennyibe kerülhet?

Olajcsere mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
Munkadíjra most nem gondolok csak hogy kb hány liter olajat kell venni bele és milyen árban lehet? Golf 3 1.9 TDI

2020. dec. 21. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
5-30 ezer között és google a barátod.
2020. dec. 21. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Munkadíj???

az olajleeresztő csavart kihajtod -ez nem kerül pénzbe.

aztán a régi szűrőt letekerd -ez is ingyen van.

az olajhoz nem is kell nyúlni -kifolyik a saját eszéből.

Aztán az új szűrőt fölcsavarod -fizetség nélkül

majd a leeresztőcsavart is visszatekerd,-naná hogy térítésmentesen

végül az olajat beleöntöd. Grátisz!

Ennyi kerül. ;)

2020. dec. 21. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Pontosabban: Ennyibe kerül.
2020. dec. 21. 23:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez tok jo de munkadij nem erdekelt meg magamnak csinalnam :D

Dikert azert mondtam hogy azt ne szamoljuk bele csak az olaj koltsege erdekelne.Meg hogy kb mennyi megy bele (hany liter)

“5-30 ezer kozott” ezzel nem sokkal lettem elorebb akar azt it mondhattad volna hogy 0 es 100 ezert kozott.

Google a baratom nagyon jo koszonom a tanacsot gondolom te talaltad ki ez a frappans szoveget. Elsosorban olyan erdekelt volna akinek szinten 3-mas dizel golfja van mert most lett veve nem reg es meg nem ismertem ki.Elotte benzines masfajta auto volt.

Tovabbra is megkoszonnek segitseget aki esetleg mostanaban intezte ezt es van ralatasa.

2020. dec. 22. 00:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Jaj de lusta vagy istenem. Ezt 2 mp volt a googleben.

[link]

2020. dec. 22. 10:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom ha jol latom kb 4 liter kell. Csak az erdekelt volna olaj kb mennyibe kerul hozza.Ami azert nem szar minosegi de nem is a legdarabb premium.Nem ertek hozza milyen kene bele
2020. dec. 22. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Kézikönyvben mindent leírnak, aminek meg kell felelnie. Ami annak megfelel, bármelyik jó igazából. Én a Mannolt ajánlanám, nagyon olcsó és jó. Nézd meg az árukereső véleményeket.
2020. dec. 22. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy hol láttál 4-et? 4,5-öt ír az oldal amit küldtem.
2020. dec. 22. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb 7 ezerért kapsz nem szar olajat bele. 3-4 ezer a szűrő. Plusz a leeresztő csavar alátéte 50-100 forint. Míg elgurulsz ezekért legyen 1500. Plusz leeresztő kanna ob 3000, olajszűrő leszedő 1500de azokat egyszer kell megvenni.És kint vagy 15 ezerből.
2020. dec. 22. 12:30
 10/10 A kérdező kommentje:

4.3-mar lattam csak kerekitettem sorry

Koszi amugy a tanacsokat mindenkinek

2020. dec. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!