Mennyibe kerül egy olajcsere?
21 ezer dollár, kb. 6.5m ft, de ha ezekhez a srácokhoz viszed, azt monjdák feleennyiért megcsinálják neked
Az enyémbe pl. 45.000 csak az olaj, kb. 10.000 a szűrő és a munkadíj márkaszervizben.
A tiédbe jó eséllyel nem ennyi lesz.
Szóval: milyen autóról beszélünk egyáltalán? Minőségi olaj menjen bele, vagy csak legyen letudva a legolcsóbb filléres szeméttel, muszáj alapon?
Suzukin max 15000, Bugatti Veyronon 5 millió Ft, a tiéden a kettő között valahol.
(forrás: [link] )
Átlagos 4 hengeres autóm van. Ha én viszem a cumót, a szerelőm munkadíjra 3-5e Ft-ot szokott kérni az olajcseréért.
Az anyagok nagyjából 15eFt-ból megvannak: 5 liter jó minőségű olaj + Mahle vagy MannFilter olajszűrő + egy tömítés.
Tehát egy 20-asba belefér tokkal-vonóval. Ugyanezért márkaszervizben gagyi olajjal már fizettem 42eFt-ot "kedvezményesen", mert az autót is tőlük rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!