Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik álmaitok izomautója?

Melyik álmaitok izomautója?

Figyelt kérdés

Nekem az 1969-es Ford Mustang Boss 302-es.

[link]

2021. jan. 12. 20:47
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Azt értsd meg, hogy nem érdekel a Tesla.
2021. febr. 1. 10:44
 32/47 Wadmalac ***** válasza:
0%

"Az elektromos autóké a jövő, ez tény"

"nagy hátránya (számomra) viszont egyrészt a hang hiánya"

Ízlés kérdése, nekem kifejezetten tetszik az elektromos autók többszólamú, sugárhajtóművet idéző visítása.

Mindenesetre számomra hatásosabb, mint az i8 számítógéppel generált kamu V8 hangja.

Látta valaki Ken Block videóját az elektromos rallye-Fiesta megtépéséről?

Hát az a hang, borsódzik tőle a hátam. Süt belőle az erő.

"hamar túlmelegszik és a teljesítményét csak rövid ideig tudja leadni"

Ismét a jó pár éves Tesla van felhozva példának.

Azóta a Tesla akkukezelése is változott, az akkuk hőterhelés alatti viselkedése, hűtése is, plusz ott van példának a Taycan, amire végképp nem igaz a gyorsításos túlmelegedés.

Szóval ez az általánosítás sem igaz már ma.

Persze, a hagyományos izomautó kategóriába sosem fog bepasszolni.

De akinek az a kedvence, annak a szótárában alapból hátul áll a praktikum szó. :)

2021. febr. 1. 10:45
 33/47 Wadmalac ***** válasza:
32%
Na, te is kapod az oltást, hogy le merted írni az elektromos szót. :D
2021. febr. 1. 10:46
 34/47 anonim ***** válasza:
52%

Az izomautózás inkább életérzés és/vagy(!) bocs a bántásért, de farokméregetés is.

Nekem is van kedvenc izomautóm, de nem kéne. Max az ára. Egyenesen jól tudnak menni. Ha jön a kanyar egy Miata lenyomja.

2021. febr. 1. 11:56
 35/47 Wadmalac ***** válasza:
32%

#34: Nem véletlenül egyenes a dragster-pálya.

:)

Izomautó: indokolatlan mértékű nyomaték és lóerő egy annak uralására alkalmatlan kasztniban. :)

De vannak szépek és a vényóc tényleg gyönyörűen szól, ezt elismerem.

2021. febr. 1. 12:53
 36/47 anonim ***** válasza:
69%

Pontosan a tiedet akartam írni, kérdező. Csak aztán láttam hogy már te is linkelted :)

De akkor a második helyezett: Dodge Charger R/T 1969.

[link]

2021. febr. 1. 12:56
 37/47 A kérdező kommentje:

36

Köszi a választ! :)

A Charger nálam is bent van a top3-ban.

2021. febr. 1. 14:28
 38/47 A kérdező kommentje:

Malacka!

Ha ennyire rá vagy izgulva az elektrofosokra, miért nem írsz ki róluk egy kérdést? Ígérem, nem fogom szétoffolni izomautós válaszokkal. Vagy miért nem csinálsz egy blogot? Gondolom ha megkérdezném, melyik a kedvenc ételed, te arra is azt válaszolnád, hogy Tesla...

2021. febr. 1. 14:31
 39/47 Wadmalac ***** válasza:
32%

Egy hozzászólónak válaszoltam.

És ismét leírtam, hogy igen, tetszenek az "izomautók", de csak messziről nézegetni, nem pedig birtokolni.

Esetleg elismerhetnéd, hogy te is csak nyáladat csorgatod, sem pénztárcád, valószínűleg életkorod sem engedi meg, hogy egy ilyen úri luxushoz közöd legyen.

2021. febr. 1. 14:35
 40/47 anonim ***** válasza:
69%

Kit érdekel, hogy valakinek van-e rá pénze @Wadmalac?

Azt írta ide, hogy azért kérdezi, mert szeretne egyet venni? Nem.

Azt kérdezte, hogy kinek melyik tetszik a legjobban.

Amikor meglátsz egy olyan nőt, aki klasszisokkal jobban néz ki és jobban öltözik annál, hogy akár csak egy pillantást is vessen rád, egyből elnézel a másik irányba, mert "hát én ezt nem engedhetem meg magamnak", vagy azért megnézed, mert még ha tudod is hogy esélyed nincs, mégiscsak szeretsz szépet látni?

Az pedig, hogy szerinted egy izomautó "úri luxus", és hogy ennyi pénz megszerzése "úri luxus", szintén a szűk látókörödet és lustaságodat tükrözi. Nyugodtan csorgassa mindenki a nyálát Ferrarira meg oldtimer izomautóra, bele lehet rakni a munkát, és megtörténhet a "csoda", ami nem csoda. A többi meg irigykedjen meg köpködjön. Ez ilyen magyar csodamentalitás, hogy köpködni kell mert szar az élet. Ha így gondolod, akkor a tükröt köpködd miközben belenézel, mások nem feltétlen gondolkodnak így.

2021. febr. 1. 14:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!