Melyik álmaitok izomautója?
Tavalyi ha jól emlékszem.
Ja, persze, de inkább az árát fogadnám el...
Én nem vagyok V8 fun, bár a Copo Camaro nagy kedvenc, de az ésszerűség alapján Japán kocsi kedvelő vagyok. Sor4 kis kasztnival. 1tonna/160-200le-vel élvezetesebb, mint azok a nagy hajók.
"Nem értem, hogy jönnek ide az elektromos autók."
Definiáld az izomautót.
Ha neked az a definíció, hogy bármi, csak elektromos ne, akkor ez van.
De egy két tonnás személyautó 700 lóerővel? Az mi?
Ha nem tudod, mit jelent az, hogy izomautó, akkor minek válaszolsz?
Egyébként megtennél egy szívességet? Írd be a google képkeresőjébe, hogy "muscle car", és számold meg hány olyan kép jelenik meg, amelyen ratyi elektromos autó szerepel. Várom az eredményt!
#15: Amerikában, igen.
Nálunk? Múltkor elég szép vita lett ezen egy kérdésben.
Amúgy meg, leírtam első hozzászólásomban, kifejezetten az ilyenekre, tehát amcsi v8, hogy gyönyörködni oké, de nem kéne otthonra.
Az én szememnek legszebb a 69-es Charger.
Egyszer majdnem vettem egy lepukkantat felújításra, de aztán győzött a józan ész.
2 milla lett volna agyonrozsdálva, leélt utastérrel, induló, de köhögő, problémás motorral. Gondolom min. ugyanennyit beleköltve el tudtam volna adni 4 milla fölött, csak túl nagy beruházás lett volna, főleg megtartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!