Melyik álmaitok izomautója?
Hát ha azt még lehet annak mondani, akkor a Corvette C4-es.
De az 1967-es Charger is félelmetes.
Ezekben maximum gyönyörködöm. Használatra nem kéne.
Egy hatótávban és lóerőben is 500+ -os elektromos autó jobban megdobogtatja a szívemet, már birtoklás-ügyileg.
Az elektromos lehet jó, de nem élményautó nem ad akkora élményt!
Én próbáltam sokat, de a Chevrolet Camarot és Corvettet ajánlom. Feelingre és élvezhetőségre jó mind. Annyi, hogy V8 legyen. Sok paraszt legény szórakozik a városba hogy neki kislibazöld mustangja van. Mikor gázt ad úgy pukkatozik a V6 és olyan idegesítő fingó hangot ad, hogy ha ideadnék ingyen se kéne! Minőségre és élménybe is nekem a chevrolet adja a legtöbbet. A challenger nehéz és rosszabb irányítani. A camaroból van pl pályázható verzió az 1LE változat. De a chevyhez kapsz a legtöbb modot is ha valamin változtatnál.
Az elektromossal az a baj, hogy egyrészt brutálisan drága ezekhez az izomautókhoz képest, másrészt mint ahogy a példa is mutatta a Tesla sportkocsija a Hungaroringi tesztelés során az 1 felvezető, 1 gyors, 1 levezető körből csak a felvezetőt bírta, a gyors körön elfogyott az aksi (túlmelegedett és visszavett a teljesítményből). Emiatt egyelőre egyáltalán nincs esélyük a benzines kocsik ellen. Max. piros lámpánál, de hosszú távon semmi esetre sem.
Azért én nem szólnám le a V6-ot. Persze, a V8 a király, de a V6 is jobb, mint a semmi.
#9:
"a gyors körön elfogyott az aksi (túlmelegedett és visszavett a teljesítményből)"
Ez azért nem MINDEN elektromos autóra igaz.
Az a Hungaroring teszt hány éves is?
Taycan?
Persze, drágák.
De amikor az a kérdés, hogy elfogadnád-e, ha hozzád vágják, akkor ez mit is számít?
Az a baj, hogy simán elfogultak vagytok. :)
Nem mintha én nem szeretném a szép V8 hangot.
De ezen kívül ma már minden ellene szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!