Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy szét bontott autóm...

Van egy szét bontott autóm nincs bent már semmi mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Van egy szét bontott autóm nincs benne már semmi csak a kaszni, le lehete adni? Vagy mit lehet vele csinálni? Meg van egy rossz motor az autóbol azt is le lehetne adni?

2021. jan. 11. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9, #10.

O.K. tényleg nem mindenki ugyan azt érti, a "versenyautó" megnevezés alatt.......... ;)

2021. jan. 12. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 Én például azt is versenyautónak tekintem amit kicsöveznek, pár okosságot módosítanak és amatőr versenyeken indulnak vele :)

Ezen ne vesszünk össze. Ahány széria, annyi előírás.

Szlovákiában, Csehországban például van 3 olyan szlalom széria is (Szezononként 15-20 versennyel) ahol bármilyen autóval lehet indulni, csak annyi az előírás hogy gyári karosszéria elemekkel szabad versenyezni, kagyló ülés kell, legalább becsavarozós bukókeret és 4 pontos öv. Erre például jó egy ilyen bódé ha nem lyukas :)

2021. jan. 12. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:

5ös vagyok.

Láttál már VFTS replikát? - azok egytől egyig így készülnek.

És megsúgom hogy a tuning autóknál konkrétan a karosszéria az ami gyári marad, minden más komoly (ez függ attól hogy ki építi, de ha már több milliós cuccokról beszélsz akkor az már nem lehet rossz) átalakításon fog keresztül menni a motortól, a futóműig.

2021. jan. 12. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:

a 13mas válaszomat amúgy a hatosnak üzenném.

És még hozzátenném hogy rengeteg kategóriában, ezt szokás csinálni.

Szóval nem hülyeség

2021. jan. 12. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!