Vontatás után miért füstöl az autó?
Az autóm akksija lemerült. Van benne pajzs védelem, ami a motorháztetőt is védi a felnyitástól. Sajnos felnyitni nem tudtam a lemerült akksi miatt. Kb 5 percen át vontattuk 2-es sebességben, hátha kap töltést az akksim a generatorról. Így sem lett jó. (Lehet ez rossz ötlet volt.) Utána felhívtam a pajzsosokat, velük sikerült megoldani a problémát. Az akksi ki lett cserélve, majd beindítás után ömlött a füst a kipufogóból. Kis járás alapjáraton és megszűnt, de a motor környékén füstöl valami még mindig.
Szerintetek ez mi lehet?
Természetesen szerelőhöz viszem, hívtam a szerelőmet de nem értem el. Viszont nem hagy nyugodni a dolog. Benzines az autó.
Köszönöm a segítséget!
Nem katalizátoros az autó.
Váltó? Üresben, alapjáraton is füstöl.
Olajat dolgozhatott be a hengerbe vontatás alatt? Sebességben vontatás járatja az olajpumpát is elvileg.
Bocs ha hülyeséget írok, nem értek hozzá annyira.
Miért nem probaltatok betolni?
5 percig vontatni, ilyet még nem is hallottam...
"Miért nem probaltatok betolni?"
A lopásvédelem gondolom azt is megakadályozza.
Igen... olaj került a hengerekbe.
Hidegen minden motor eszi az olajat mivel a hő miatt tágul annyira hogy meglegyenek a megfelelő illesztési hézagok.
Nálad nem melegedett fel így olajos lett az égéstér, ezt dolgozta ki magából.
Ha nincs semmi más gond akkor nem is fontos a szerelő.
Persze ha nem marad abba a füstölés akkor nem árt elvinni.
" de a motor környékén füstöl valami még mindig. "
Azt azért csak megkellene nézni hogy mi füstöl, mert aza motor környéke az nagyon tág fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!