Családi autó 1.5millió forintért?
Lehetőség szerint 2008 utáni
4 hengeres
Benzines
4 személyes a család(apa, anyu, 2 fiú(18 és 15 évesek))
Az autóval rendszeresen lenne vontatva(ezért is kell a 4 henger)
Francia autók kilőve
Lehetőleg 1.5millió legyen de a maximum ár 1.8millió
Köszönöm a választ
Mindenképp benzines kell(apum fanatikusan benzines), de azért megmutatom neki
A max vontatás az 550kg gabona (ez volt eddig a legtöbb), eddig ezt egy 1.3as benzines Skoda Felicia is elbírta, de ez már kiöregedett:/
Igy van PSA motoros volt nekem is. Nem rosszak a Ford motorosok sem, bar lenyegesen tobb gond van vele, mint a masikkal.
Octavia is ajanlhato, de abbol is a dizel. 1.9 PD TDI. Az is baromi jo, tagas, csaladi megbizhato jargany. Nem tudom miert ragaszkodik a benzineshez, foleg, ha egy ilyen hasznalos auto lenne, vontatas, stb. Oda kell a dizel nyomateka.
Azt nem tettem hozzá, hogy az autó napi használatban van és néhány alkalom kivételével ~20km/napot megy
Komolyan nem tudom mi legyen, a Skoda műszakija októberben jár le és apám nem akarja már leműszakizni(~150k-t kéne rákölteni, ami több mint a komplett autó értéke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!