Autó 440 ezer forintert?
Nem fogunk helyetted autót válogatni. 440-ért amúgy maximum autónak látszó tárgyat kapsz.
1 generációs suzuki swift, abból még esetleg van ennyiért fogyasztható ami nem eszi le a gatyádat.
Fél éve találtam egy Thaliát 350 körül. A fotón szép volt, meg minden, nosza, elmentem megnézni. Az eladó (kereskedő) azt mondta, hogy hát persze, van szervizkönyv is, meg a tulajdonosa nagyon vigyázott az autóra, és igen-igen jó állapotban van, keveset futott (200 ezer körül), ezt papírral is tudják igazolni. Hát... azóta sincs autóm. Ami nem látszott a fotókon:
- a kocsi jobb oldalán valami reklámmatrica lehetett, az első ajtó úgy nézett ki, mint az orrszarvú bőre
- kifingott, szakadt üléshuzatok
- a kormánykerék olyan simára volt kopva, amit még a 400 ezret futott céges Transporterben sem láttam.
A szervizkönyvet megtaláltuk a kesztyűtartóban, egy 2004-es olajcsere volt beleírva (2003-as évjárat, 2018. márciusban járunk!), meg egy 2005-ös ékszíj blokkja esett ki belőle. Ennyit a szervizkönyvről.
A garantált kilométert meg lekérték a "hivataltól". Kétszer is vissza lett tekerve az óra. 189 ezernél szervizben volt, majd egy-másfél évvel ezelőtt újra. Ekkor 168.000 km lett beírva. Utána szépen növekedett úgy 280 ezerig, majd egy év múlva hirtelen "visszaugrott" 218-ra. Az autót 228 ezerrel kilométerrel hirdették, amikor ráadtam a gyújtást, 234 ezret mutatott. Azért 6 ezer kilométer nem kevés, mint utóbb kiderült, lótifuti autónak használta a kereskedés. Végül nem vettem meg.
Hogy mentsék a menthetőt, mutattak egy Suzukit is, ami viszont éppen lótifutiban volt, így nem volt a telepen. Amikor visszaért, egy kapafogú, 20 éves ízirájder szállt ki belőle. Hát azt az autót kb. 150-ért talán elvittem volna, mert volt épp elég baj vele, de nem akartak 200 alá menni (295-ért árulták). Az sem jött velem. Utána a szomszéd utcában még láttam, amikor a koma ment tovább a Suzival, rúgta neki rendesen. Gondolom a Thaliára is ennyire vigyázhattak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!