Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig bírja egy felújított...

Hargitai János kérdése:

Meddig bírja egy felújított hátsó híd kb 60 ezer forintért?

Figyelt kérdés

Van egy 2003 -as peugeot partnerem és az egyik hátsó kereke kissé ferdén áll. Gondolom hogy ez nem igazán kedvez a gumi egyenletes kopásának se a tapadásnak...

Látom a neten hogy vállalkozások szakosodtak ezekre a hülyén kopó hátsó felfüggesztésekre, cseréjére felújítására.

A kérdés az hogy ha kb 60 ezerért megcsináltatom az meddig lesz jó. És mikor kezd el megint látványosan dölni akerék.

Értem én hogy ez több mindentől füg, mint terhelés megtett kilóméterek útviszonyok, talán még az időjárástól is.

De ha valakinek van tapasztala a dologgal kapcsolatban ossza már meg velem.

2018. máj. 3. 02:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha naponta a 3-as úton mész vele Gyöngyöstől Miskolcig, fix, hogy 1-2 év múlva újra lehet javítani. De lehet, hamarabb.

Bár ezek akkor purcannak ki, ha lefogy belőlük a zsír inkább a tűgörgőknél.

Autópályán, jó utakon hosszú évekig jó lesz.

2018. máj. 3. 04:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a peugeot 206-nál tapasztaltam,hogy a típushibáira szervizek vannak szakosodva.Elfosta magát a hátsóhid ,nekem még 100ezerben fájt,mondták a szervizben,hogy kb. 5 év múlva találkozunk.Inkább eladtam.
2018. máj. 3. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!