B kategóriás jogsival autó szállítás?
4.-nél a pont.
Pick up, vagy terepjáró kell.
A vontató jármű és a vontatmány össztömege, ami alatt értem a tréleres utánfutó súlyát plusz a rajtalévő rakomány súlyát meg annak az autónak a súlyát ami húzza ezt az egészet ezeket összeadva sem lehet több mint 3500 kg.
Ha necces a dolog szerintem jobban jársz ha bérelsz egy autómentőt ami vezethető B-s jogsival és azzal viszed az autódat. Vagy összespórolsz egy autómentőre valót és akkor lesz egy autómentőd, néha bevállalsz pár fuvart hogy az éves fenntartási díját kitermeld és akkor le van a gondod vele.
Tessék, kb. az első találat "tréler bérlésre":
"B kat jogosítvánnyal vezethető Renault Master 2010 évj, klíma, elektromos csörlő, éves magyar pályadíj 3500kg össztömeg 1840kg önsúly 10etf-tól/nap bérelhető."
A 900 kilós autót erre felrakhatod.
Ne azt nézd, hogy mekkora horgot lehet hozzá kapni hanem, hogy mennyire kapja meg a vontathatóságot. Nekem is 3,5 tonnás horog van fent, de mégis csak 2 tonnát húzhatok.
Egyébként a terepjárók közül pl. egy Grand Vitara 2 tonna összsúly körül van és szerintem az megkapja a 1,5 tonnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!