Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Higgadt gondolkodású kezdőnek...

Higgadt gondolkodású kezdőnek játszhat egy 80-90 lóerős motor?

Figyelt kérdés

Ősszel sikeresen megszereztem a korlátlan jogosítványt. Eddig nem volt saját motorom, robogóval van némi tapasztalatom, ill. 3 féle motorral amivel tanultam.

Egy 12 éves túraendurót néztem ki magamnak, ami 90 lóerőt produkál 180kg-s súllyal. Ez nekem termetileg meg is felelne. Úgy gondolom teljesítményét is tudnám kezelni, bár sok helyen olvastam, hogy nem érdemes ilyennel kezdeni.

Bár motorral nincs tapasztalatom, 5 éve autózok baleset nélkül, mindig tiszta fejjel és átgondoltan egy közel 300 lóerős autóval, emellett 2 éves tapasztalatom van egy 1000es Quadon, szintén balesetmentesen (a quadból sem volt kisebb előtte).

Igazából csak a rengeteg negatív vélemény miatt hezitálok. Én személy szerint úgy gondolom bírnék egy ilyen motorral, nem igazán vállalok be kockázatos helyzeteket, ha úgy látom inkább elveszem. Ezt nem mondanám álom motornak sem, azért választottam ezt mert viszonylag olcsón hozzá lehet jutni és van rajta bukócső, szóval nem zúznám össze ha véletlen valamit benézek. Internetes vélemények alapján elég kezes motor és kényelmes.

2021. jan. 7. 01:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Találtam is Dodor csatornáján egy motort ami szimpatikus és ő is ajánlja kezdő motorosoknak is.

Hasznos volt ez a link, köszönöm :)

2021. jan. 8. 00:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Higgadt
2021. jan. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!