Kedvelhetőek számodra Draskovits Andris "újabb" videói?
Régebben tesztelt mindenféle autót, ugye az E46 meg Swift tesztekkel kezdte, és emlékszem, hogy ott írták is, hogy milyen király, hogy ezekről is csinál tesztet nem úgy mint mindenki más hogy csak a szuper kocsikról, és ez volt a vezető komment is.
Ezt kedveltem benne én is, így minden videóját azonnal megnéztem.
Viszont újabban már ő is csak halandók számára, elérhetetlen sport, esetleg luxusautókat tesztel mint kb minden ilyen autós videóvlogger, vagy éppen átlagos autókat, de azokból is az új modelleket.
Minőség, tartalom az csillagos ötös, nem ezt a részét vitatom, és úgy látom az igény sem engem igazol, mert a megtekintés nagyjából ugyan annyi.
Elhiszem, hogy az átlag autók bemutatására sem kíváncsiak sokan, csak nekem akkor is csalódást jelent, én mindig szeretem ha a Speedzone, Totalcar vagy bárki egy "átlag" autóval foglalkozik, az olcsó kategóriával.
Andris is eleinte erről szólt, és most is tök jó a Lotus Esprit, BMW M2 meg a Porsche, de akár külföldi videósoknál is megtudom nézni ezeket hasonló minőségben, míg mondjuk egy lerúgott Ignisről nem igen van ilyen minőségben teszt.

Számomra értelmét vesztette, addig volt érdekes amíg átlag/tucat autókat mutatott be átlag embereknek. Az, hogy a szponzor vitarának rúgja a Mátrában engem annyira nem foglalkoztat.
Az elején nagyon jónak tűnt.
Idővel elkezdett egyre többet hibázni is, amit utólag feliratozott. L ehet inkább nem kéne komplett motor repertoár motorkódoakt bediktálnia a videóba, úgysem ez lenne a lényeg.

Sajnos az autók többsége amiket bemutat, nagyon nem az én ízlésvilágom. Ettől függetlenül az információk, ahogy elő van adva, ahogy össze van vágva az egész az elég jó. Tehát Andris ügyes srác. Az, hogy nem olyan autókat mutat be amik nekem szimpik, az az én bajom.
Aki meg azt írogatja, hogy idehaza az átlag autó az 1-2 milliós használt, azokat kéne bemutatni... Nem. Dehogy kéne. HALÁL UNALMAS. Ki a szart érdekel egy 1 milliós használt Corolla? Őszintén? Ja igen. Azt, aki ilyet venne. De mit mutatsz be róla? Mi az, amit be lehet mutatni egy ilyen kocsin? Hogy van benne két ülés, meg egy kormány? :D
Ezek a tartalmak többnyire olyan embereknek készülnek, akik szeretik az autókat. Mozgatja őket az autózás, az autógyártás, követik autóipart, satöbbi. És hidd el, ezeket az embereket baromira hidegen hagyja egy 1.2 Corolla. Vagy egy 1.0 Swift. Senkit nem hoz lázba.
Tehát viszonylag kicsi annak két halmaznak a metszete, aki nézi aktívan az ilyen autós műsorokat, meg akiket érdekel is egy ilyen dögunalmas, halál átlagos kocsi, netán ilyet vezet. Nem mondom, hogy nincs ilyen. De aki ilyen autókat választ (ergo a tök racionális, legolcsóbb, legpraktikusabb), azoknál nem maga az autózás van előtérben. Hanem az autó, mint használati tárgy van jelen. Vigyen el A-ból B-be minél olcsóbban. Na. Az autós tartalmak nem az ilyen embereknek készülnek :D.
De hidd el... A legtöbb ember nem azért megy az ilyen csatornákra, hogy ilyen 1 milliós használt 80 lóerős kocsikról nézzen órás videókat. A különlegességek érdeklik őket. Az erős gépek. A szép autók. Az izgalmas autók. A fickós, élvezetes autók. Sportmodellek. Esetleg drágák. Esetleg a sok extás luxuskocsik. Vagy a ritkaságok. Vagy a régi típusok. Mindegy De nem a 80 lóerős Corollák, amiből minden faluban van 10. :D.
Speedzone tartalom az csillagos ötös. De néha amikor Göbi tesztel valami totál hétköznapi autót... Azt meg se nézem. Mert dögunalmas és sajnos unalmasan is adja elő. Nem hat meg.
És nem az autó ára határozza meg, hogy egy autó érdekes-e.

Ja, igen, aki nem minimum 2 milláért vesz autót, azt már nem is érdekli a vezetés meg az autózás. Sokan vannak úgy vele, hogy mi a f@szt nézzenek egy 50 milliós autón, ha soha az életben nem vezetheti. Ráadásul ezekről találsz 1000 tesztet a neten.
De pl egy W124-es Merciről vagy egy régebbi BMW-ről alig találsz valamit, mégis sok embernek (elérhető) álma egy ilyen autó.

Ti meg totál nem tudjátok értelmezni amit én írok :D...
Senki nem mondta, hogy Andris ilyen autókat mutat be, amikre írtam hogy semmi szükség... Mert nem. Andris érdekes autókat mutat be. Többnyire nem átlagosakat.
Leírtam, hogy egy autót nem az ára tesz érdekessé. Amit kiemeltem komment, hogy Magyar ember átlag autóit kéne bemutatni az 1-2 milliós kategóriából. Hát az átlag ember autója ebben az ársávban mi? Toyota Corolla. VW Golf. Suzuki Swift. Opel Astra. Meg a többi ilyen...
Őszintén... ezeket ki akarja nézegetni?
#13: Nem, ilyet sem mondtam. Hanem azt mondtam, hogy aki 2 millióért ilyen halál unalmas kocsikat vesz, az valszeg nem a vezetésért, annak az élményéért vezet :D. Nyilván van kivétel.
Lehet venni izgalmas kocsit 2 millióért.
Viszont én megfordítom amit írtál. Mi a f@szt nézzek egy másfél milliós 10 éves Opelen, amit soha nem fogok venni? Nem a pénz miatt. Hanem mert nem kell. Eleve, ha én lennék ilyen autós tartalmat gyártó youtuber / újságíró, vakarnám a fejem, hogy mit meséljek egy 10 éves Opel Astra-ról.
Szóval érted. Azért mert az átlag magyarnak ilyen autói vannak, meg ez a meghatározó kép az utakon, attól még nem azt kell bemutatni.
És mégegyszer.. Andris nem ezt csinálja :D. Nem ezt mondtam. Csak leírtam, hogy ezt nem is kéne szerintem senkinek.

Hát, beletrafáltál, mert amiket felsorolták, azokról kb mindről csinált videót, és elég jó megtekintéseket produkált.
Szeretek vezetni, szeretem az autókat, de jelenleg egy F Astrám van, mert ezt engedhetem meg magamnak, meg jelenleg más a prioritás. Ha lecserélném, valószínűleg szintén egy "unalmas" átlagautót választanék. De amúgyis kíváncsi vagyok, hogy milyenek ezek mai szemmel.
De sok fiatal van hozzám hasonlóan, hogy szeretik az autókat, de inkább racionálisan döntenek és egy átlag kocsit vesznek. Nekik is jó, hogy megtudják nézni milyen a felhozatal. Ennyierővel, akkor az új Citroën-eket, Suzukikat meg sok más autót sem kéne letesztelni, mert azokat is (a sztereotípiák szerint) olyan emberek vezetnek, akiket nem érdekek a vezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!