Számodra melyik bír nagyobb jelentőséggel a karácsony vagy a Szilveszter/Újév?
Az újévnek semmi jelentősége nincs, mivel ugyanúgy megy tovább minden, függetlenül az évszámtól. Az ember szeret ciklusok szerint gondolkodni, de nem lesz más semmi attól, hogy eggyel többet írunk.
Karácsonyt sem ünneplem, mivel nem vagyok vallásos.
A Karácsony teljesen hidegen hagy, nem vagyok vallásos, a kereskedelem és a média által köré épített mítosz pedig kifejezetten irritál.
Az Újév remek alkalom számomra az újrakezdésre, az addig elértek elemzésére stb. Persze igazuk van azoknak is, akik szerint ez csak egy mesterséges dolog, az ember kreál számára jelentőséget, de számomra jó kiindulási alap.
6-os!
Minden ünnepet az ember "talált ki", tehát igazából, aki szerint az újév/szilveszter felesleges, az nyugodtan beléphet a Jehova tanúi közé, ők nem ünnepelnek, se karácsonyt, se szilveszter, se születésnapokat, se húsvétot, se pünkösdöt, se névnapot, se semmit. 4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!