Ha visszaemlékszel a gyermekkorodra, akkor mi volt számodra a legboldogabb élmény? Miért pont az?
Elnézést,nem indokoltam meg a válaszomat.
Azért,mert így szereztem sok tudást!
Első válaszoló vagyok.
Mikor hazajöttem az iskolából. Tudtam, hogy megcsinálom még a házit, de ezen kívül enyém a nap.
Meg a kreatívkodás. Rajzolás, festés, játszás stb, és akkor még tudtam úgy csinálni, hogy nem érdekelt a végkifejlet. Mindenképp szépnek találtam és büszkén mutattam meg mindent bárkinek.
Összességében boldog gyerekkorom volt, úgyhogy nehéz dönteni.
Talán az, amikor kicsi voltam, olyan ovis-alsós, volt egy cicánk, aki eltűnt napokra. Egyik reggel arra ébredtem, hogy apukám ott áll az ágyam mellett, kezében a cicával. Szerettem azt a cicát, és nagyon örültem neki :D
Vagy amikor először saját szobám lett. Egy nagy gyerekszobánk volt akkor, úgyhogy öcsémmel és bátyámmal aludtam együtt. Azt hiszem szintén alsós voltam, talán elsős-másodikos, mikor a szobát elfelezték szüleim, először szekrényekkel, és nekem meglett az első "saját" szobám. Örültem neki, mert az csak az enyém volt, és nem voltam köteles beengedni a fiúkat.
Szerettem azokat a délutánokat is, mikor apa hazajött munkából. Amikor ovisok voltunk, munka után mindig vett nekünk valami olcsó kis csokit, úgyhogy mindig vártuk, hogy hazaérjen.
Az is jó volt, mikor nyaranta átjöttek hozzánk unokatesómék. Mindig kint dínóztunk az udvaron a homokban, és homokvárakat építettünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!