1/9 anonim válasza:
Valószínűleg szépen ráálltam volna.
Utána szépen kameráztam volna azt is, nehogy meghúzza az autóm cserébe.
2/9 anonim válasza:
Beálltam volna. Ha nem akarja a sz@rházi márkatársam hogy rámenjek a lábára úgyis félreugrott volna.
3/9 anonim válasza:
Én is otthagytam volna.
Szegény pukkancs olyan dühösen ette azt a sajtburgert :D Nehogy félrenyeljen!
4/9 anonim válasza:
lassan be kellett volna állni max megsérül de ott a kamera ő volt idióta
5/9 anonim válasza:
Simán beálltam volna, ha erősködött volna még utána, lebaszok neki 2x-3x a 20-as menetes szárral ami az ülésen van, aztán lehet sírni ríni.
6/9 anonim válasza:
Megemlítettem volna neki, hogy a csomagtérajtó jobb asztalhelyettesítő, ott még bele is lát a zacsiba, nem csak vakon szedegeti a sültkrumpliját. :D Ha nem tetszik neki az ötlet, akkor elkezdtem volna betolatni a helyre és ha így se megy arrébb, akkor ablakmosás. Főleg elöl, mert onnan gyönyörűen hátraspriccel a kellemes illatú téli szélvédőmosó egy része. Jó étvágyat! :)
7/9 anonim válasza:
Ezt mindenki szétb*ssza. Kár tagadni, minden palinak az jut eszébe hogy kiszállok és megbánja az életét. Szerintem.
8/9 anonim válasza:
Én mondjuk megálltam volna az autója mögött és ugyanilyen nyugodtan eszegettem volna egy hamburgert.
Ha ennyire ráér, akkor én is.
:-)
9/9 anonim válasza:
SImán mögötte otthagyom keresztben az autót. Aztán kényelmesebben, lassaban kajálok az autóban, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!