Megvennenétek egy felújitott 125ccm kismotort jelenleg?
Figyelt kérdés
Barátom egy fos üzletet csinált és nem látja be, hogy most nekem van igazam. Ki akar most ilyenkor egy fos motort venni 140-150 ezer forintért?2021. jan. 3. 17:34
11/16 A kérdező kommentje:
Úvy értettem azt, hogy most, hogy vírus van meg tél.
4 ütemű
2021. jan. 3. 20:34
12/16 anonim válasza:
A pasid férfiből van, fogadd el, hogy örömöt okoz neki a négy ütem hangja(homo ludens).
Én rossz tanácsadó vagyok, mert jégmotoroztam..ez mindent megmagyaráz.
Hagyd a pasid örülni. Talán neked is jobban fog örülni.
Próbálj meg dícsérni, ha nehéz is.
13/16 A kérdező kommentje:
Félre lettem értve. Nincs bajom a motorral, én magam is motorozok. Nekem is van motorom. Nekem az a bajom, hogy egy roncsot vett egy jó hangcuccot meg oda adott érte. Meg sem kérdezett, hogy mi lenne a véleményem.
Bocsánat, mert a kategóriát is elrontottam, mert inkább a párkapcsolatiba kellett volna
2021. jan. 3. 20:59
14/16 anonim válasza:
Írd már meg, hogy milyen típust vett, ami szerinted roncs? Lehet, hogy esztétikára nem mutat sokat, de érdemes felújítási darab lehet. Így télen van is ideje az embernek szerelni a garázsban.
15/16 anonim válasza:
Dehogy ír konkrétumot, még a végén kiderülne, hogy nincs igaza, az meg ugye nem lehet, hiszen nő. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok konkrétumot. Elszoktam fogadni, hogy nincs igazam.
2021. jan. 3. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!