Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki tud megfizetni egy uj...

Ki tud megfizetni egy uj autot 6 millioert?

Figyelt kérdés

Megneztem mennyibe kerul egy uj Corolla Magyarorszagon es 6 millio felett kezdodik a legolcsobb.

En azt gondoltam olcsobbak mint kint mert nalunk $20-22.000 korul van egy uj Corolla de az ember egyszeru munkaval is megkeres 20.000et evente.

Kinek van 6 millioja egy uj autora Magyarorszagon? Raadasul csak egy atlagos autorol van szo, semmi luxus. Egy kisebb auto is 4 millio. Sajnos mar nincs a 2 millios uj auto mint regen.

Ha hitelre venne az ember 5 evre akkor 100.000 havonta plusz a kamat.

Szuleim meg Magyarorszagon elnek de a fizetesuk nem sokkal tobb 100.000nel.

2020. dec. 30. 11:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa dolgokat írsz. A havi nettó 100 ezer valamivel a minimálbér alatt van. Elhiszem, hogy ennyit keresnek a szüleid, de nem ez az általános. A kisebb autók árát némileg alábecsülted, ugyanis a legolcsóbb Suzuki Swift akciós ára 4 millió Ft. Ebben az osztályban inkább 4,5-5 millió Ft a jellemző ár. Egyedül Daciát kapni 3 millió körül.

Na, de kérdésedre a válasz, kevesen tudnak új autót venni Magyarországon. Az autók átlagéletkora jóval 10 év felett van, sokan vesznek használt, külföldi, de nagyobb autót.

2020. dec. 30. 11:52
 2/15 anonim ***** válasza:

így van...én minimálbér felett keresek egy kicsivel, plusz szombati munkák, túl órák, így megvan a nettó 200e. szerintem ez már jobban közelít a valósághoz.

és igen, két féle réteg van magánszemélyek között. az egyik vesz hitelre, a másik meg az a nyugdíjas, aki 30 éve ugyanazzal az autóval jár és ezidő alatt összekuporgat egy nagyobb vagyont...rengeteg ilyet ismerek...aztán 70 évesen villant az új autójában, de szegény már lehet vezetni sem nagyon tud. de ott a 3. réteg, ami a legjelentősebb, a céges lízing...az új autók nagy részét inkább cégeknek adják el.

2020. dec. 30. 11:57
 3/15 A kérdező kommentje:

Azt irtam 100.000 felett keresnek. Ha jol tudom netto 130 korul.

Daciaert sok a 3 millio mert lehet mire lejar a hitel addigra minden baja lesz. A Toyota legalabb birja 15-20 evig siman, igaz dragabb is.

Tudom hogy sokan vesznek hasznal autot. Szuleim autoja is tobb mint 10 eves

2020. dec. 30. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Én tudtam venni új autót 6 millió felett, NEM hitelre. Többet keresek a minimálbérnél. Most mennyit segít neked a válaszom?
2020. dec. 30. 12:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Annyit segit hogy tudom, nem hiaba arulnak a kereskedok uj autokat :D

Azert ha 200 ezret keres valaki abbol sem egyszeru autot venni

2020. dec. 30. 12:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézve, hogy mennyi új autó van az utakon, elég sokan. Egy 6 milliós autó kirepült gyerekek után nem egetrengető.

Nyilván nem 100.000 Ft-is béren tengődve 30 éve.

2020. dec. 30. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Az új autók pár éve nagyon megdrágultak. 5-6 millió alatt nincs túl nagy választék, főleg ha nem valami alap 3 hengeres 1.0-s mákdarálót szeretnél.

De! Egy kis panellakás is lassan 20 milliónál kezdődik. Jó, vidéki isten háta mögötti kis falvakban nem ennyi, de ahol van munka, van élet, ott ennyit elkérnek. Budapesten egy átlagos 50 nm körüli tégla lakás, ha nem lepusztult a környék, simán 30-40 millió. És sok ember lakik ilyen és drágább lakásokban, nem a híd alatt csöveznek. Akkor ez hogy van, arra hogy van pénzük?

2020. dec. 30. 12:42
 8/15 A kérdező kommentje:

Ne a fovarost nezzuk mert a lakossag legnagyobb resze nem ott lakik es videken is jarnak emberek autoval, raadasul a fizetesek sem sokkal alacsonyabbak.

Videken ahol en laktam ott most 13-15 millioert adnak el csaladi hazakat, de van 7 millioert is meg 20 millio felett is.

Ha megnezzuk mennyien laknak regi tipusu hazakban aminek az erteke legyen kb 12 millio, ahhoz kepest a 6 millios kisauto draga.

Sot ha nem 6 millios auto vesszuk peldakent hanem valami nagyobb csaladi autot pl VW Passat akkor az 10 millio korul mozog ujonnan.

Ha ennyid van kp-ben akkor hazat veszel falun.

2020. dec. 30. 12:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak van aki nem akar 10 millióval leköltözni az isten háta mögé
2020. dec. 30. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Oké, hogy megveszed a házat falun. De jövedelmed miből lesz? Azért szerintem nem jellemző hogy a falusi öreg parasztházak előtt 10 milliós Passatok állnának.

Jó olcsóak felétek a házak. Én is vidéken lakom. A fővárostól 200 km-re lévő megyeszékhelyen. A családi házak, amik nem rozzant cigányputrik, hanem tényleg vállalhatóak, 30-40 milliótól indulnak. 1-1,5 szobás kis lakások 15 milliótól.

Ha pedig minimálbérért van munkád, annak már örülni kell. Nettó 200e-s fizetés errefelé már nagyon-nagyon jó pénznek számít.

2020. dec. 30. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!