A német vagy a japán autók a megbízhatóbbak?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 15:31
1/16 anonim válasza:
Mindkettő között akadnak szar konstrukciók, de én személy szerint japán autó fan vagyok, megbízhatóbbnak tartom őket.
2/16 anonim válasza:
Mindkettőt próbáltam hosszú távon. Japánra voksolok! Nagyon is! - lehet, hogy csak szart fogtam ki németből? (1 éves németet vettem idehaza wolf garancia megmiegymás. A 9 éves japán kevéskilométeres import lazán odaveri. A németre csak költeni-költeni kellett, a japánban meg cseréltem két izzót - ez volt a kiadás, meghúzták kétszer, nyertem rajta 120ezret pluszba úgy, hogy ki is lett javítva a kár... Szóval nyereséget termel! :) )
4/16 anonim válasza:
egyértelműen a japán gyártmányok a megbízhatóbbak..(saját tapasztalatból)
5/16 anonim válasza:
"egyértelműen a japán gyártmányok a megbízhatóbbak..(saját tapasztalatból)"
Az összeset hajtottad legalább 300 000km-en át? Szép teljesítmény :D
6/16 anonim válasza:
Hát a német az nem megbizható .
Az csak drága prémium és pár év alatt szarrá hajtják őket.
7/16 anonim válasza:
Japanbol benzinesek megbizhatobbak.
Mindkettonek vannak jo es szar konstrukcioi. Dizelbol németet inkabb, ott bizonyitottak mar 1.9, 30d, 3.0tdi, 2.2cdi 5-600e kmeren tul, azert az nem par ev...
8/16 Beviz Elek válasza:
Nagy átlagban egyértelműen a japánok.
9/16 anonim válasza:
A németeket sokkal jobban szeretem, és nagyon hálás volt eddig az összes német autóm.
10/16 anonim válasza:
Ki előtt nem egyértelmű még 2020-ban, hogy messze a JAPÁNOK és a dél-koreaiak?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!