Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A német vagy a japán autók a...

A német vagy a japán autók a megbízhatóbbak?

Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

10

Előttem. 9 voltam.

2020. dec. 29. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Mintha csak egyetlen japán és egyetlen német modell létezne....
2020. dec. 30. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
12 Nagy átlagban lehet róluk beszélni. És érdemes is! Hihetetlen remekművek vannak mindkét ország autói között! Az átlagember által is elérhető típusaik esetén azonban személy szerint a japánok mellett teszem le a voksom. A kérdésben nem szerepelt, de előttem feldobták - bizony a koreaiak lassan mindent visznek!
2020. dec. 30. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
A japánok megbízhatóbbak, de a németekben több az anyag, egy idősebb japán már szétrohadt amikor a német még nem. Ez egy általánosítás, mindkét fajtának kell a törődés és a karbantartás, de önmagában a japán motorok talán megbizhatóbbak. Aztán hogy drágábbak esetleg, az már más kérdés. AMikor nekem Opelben egy ABS jeladós kerékcsapágyat 20.000 Ft-ból kicseréltek, akkor ugyanott egy ugyanannyi idős NISSAN-ba több mint 100.000 volt ugyanez és ABS jeladó nélkül. Tehát lehet hogy ritkán romlik el bennük valami, de ha elromlik, sokkal drágábba is fájhat... Ez megint általánositás. Konkrét tipusokra jobban meg lehetne tenni az összehasonlitást, igy csak általánositani lehet.
2021. jan. 17. 17:03
 15/16 anonim válasza:
87%
Nekem Csak az Alfa Romeo! Csak azt veszunk. Van most is kettő! Kényelemben felulmulhatatlan! Alfa az életstílus nem csak egy autó!
2021. jan. 22. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
15 Egyetértek! Sajnos általában a fenntartási szükséglete is felülmúlhatatlan.
2021. jan. 22. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!