Mire figyeljek egy dízeles autó vásárlásakor?
Melyek azok a tényezők amelyekre figyeljek oda, amit mindenképpen nézzek meg egy dízeles autó vásárlásakor? Egy 1.9Pd Tdi Audi A4 2006-os modellről lenne szó. Tudnátok pár tippet adni nekem?
A válaszokat előre is köszönöm
A végére fogadj meg egy jótanácsot.
Vagy olyannal vedd meg aki ért is hozzá, és/vagy szakszervízbe vizsgáltassad be.
Szakszervizben kérjek egy teljeskörű kivizsgálást?
Körülbelüli milyen árban vqn egy ilyen vizsgálat?
Különböző árak vannak mindenhol, ezért kérdezzél körbe a környékeden.
De kb. 10ezer Ft körüli az ár, és ki is nyomtatják, hogy miket találtak.
Az eladóval megbeszéled, hogy ezt te fizeted, ha megerősítik a szervízben azt amiket elmondott az autóról.
VISZONT ő fizeti, ha bármit találnak amit "elfelejtett" közölni.
Több évtizede dízelekkel járok, sohasem cserélném le benzinesre.
Köszönöm szépen barátom. Egy úr vagy!
Ha lenne bármi kérdésem még, fordulhatok hozzád is?
Fordulhatsz, de se én se más nem fog tudni segíteni akkor, ha "érzelmi alapon" döntesz, és hirtelen indíttatásból megveszel valami romhalmazt.
Akkor a gatyádat is ráköltheted.
Minél modernebb autót veszel, annál szarabbak és annál drágábbak hozzá az alkatrészek.
Ne feledd, hogy a kaszni is ép legyen mert a lakatolás és a fényezés is igen drága.
Viszont, ha gondosan választasz és nem kapkodod el, akkor egy jó szívódízel kimegy a világból.
Ráadásul nem fog ledögleni a legnagyobb esőben sem, amikor a benzinesek már egy nagyobb tócsától ledöglenek.
Keressél egy faék egyszerű szívódízelt egy gondos gazdától.
Ledöglik a benzin egy nagyobb tócsától? Hát ilyet se láttam még, pedig vezettem már k#rva nagy esőben :D. Meg láttam már a lakóhelyemen, hogy 30 centis víz állt egy-egy lakótelepen.
Ahol megáll egy benzines autó a víz miatt, ott meg fog a dízel is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!