Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szóltok az új Dodge Ram...

Mit szóltok az új Dodge Ram TRX-hez?

Figyelt kérdés

Méltó ellenfele a Ford Raptornak.

[link]

2020. dec. 27. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van ennek az autónak értelme. Csak nem neked. Minden 200 ló feletti autót meg lehet magyarázni, hogy értelmetlen...

Szóval szumma szummárum. Kérdező linkelt egy elég komoly sport-terep pickupot. Ami méltó ellenfele lehet a Raptornak.

Erre benyögöd, hogy faroknövelő, szerinted felesleges, meg a Hilux, meg nagy, meg különbenis közútra nem jó. :D. Olvasd el mégegyszer, ezt írtad.

Mintha belinkelnék ide egy Porsche 911 GT3 RS-t, és azt mondanád rá, hogy: hááát... Jó, de nem tudok pakolni a csomagtartóba. Kicsit kemény a futómű :/. Meg hogy túl hangos :/. Sőt, sokat fogyaszt :/.

Érted? Könyörgöm. Sportolásra szánt autóknál ne az legyen a szempont, hogy szerinted nagy, meg nem lehet vele közúton menni, meg amúgyis értelmetlen. Senki nem arra veszi, hogy ezzel járjon Aldiba.

Nézd meg a Baja-1000 Trophy Truckokat. 800 lóerősek. Szerintem másfélszer akkora mint ez a Ram. Baromi drága. Közútra való? Nem. Értelmetlen? Nem. Terep-versenyautó.

2020. dec. 29. 00:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért értelmetlen, amit írsz pont. "Versenyautókhoz" meg már tényleg ne mérjük a rendszámos, közútra engedélyezett terepjárót. Egyszerűen nem tudod kihasználni a képességeit. Az a terepjáró képesség amivel egy ilyen rendelkezik az egy átlag sofőr számára kiautózhatatlan még megközelíthetőleg sem, de még egy átlag terepjáróé sem, nemhogy egy ilyené. Európai viszonyok között meg pláne. Ami ugye valójában nem is terepjáró képesség, hanem egyenetlen talajon gyorsan haladás képessége. Mármint ebben jobb.

Az elején leírtam, értem mi a koncepció, értem hova való. Értem miért csorgatja rá valaki a nyálát. De egyszerűen nem ide való, élhetetlen európai viszonyok között.

Egyébként meg véleményt kért róla a kérdező. Nem tudtam, hogy csak lájkolni lehet. Ha valaki egyöntetű pozitív megerősítést akar, akkor rakja ki facebookra a videót és számolja a lájkokat.

Ha az a kérdés "Mit szóltok hozzá?" akkor lehessen már elmondani az ellenvéleményt is.

2020. dec. 29. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Akiknek egy használt Dacia a maximum amit meg tudnak venni, azoknak minden autó ami annál jobb értelmetlen.
2020. dec. 29. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:

És ennek ellenére pont egy Viperrel példálózol... Mert az nem értelmetlen közútra? Vagy a Porsche 911 GT3 RS? Rendszámos. És? Van értelme közúton? Nem.

De attól még a kocsi nem értelmetlen.

Amúgy meg a 13-asnak igaza van tökre :D.

2020. dec. 29. 12:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk pont a Viper az, amelyik szinte kezelhetetlen egy átlag sofőr számára. Regalábbis a régebbi példányokra ezt mondják.
2020. dec. 29. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:

A Vipert, arra írtam, hogy ha már valami nagyon földtől elrugaszkodottat kell mondani, akkor számomra inkább egy Viper, mint egy ilyen batár. De forgassuk ki tovább, csak hogy lehessen védeni ezt a koncepciót... No comment.

Nyilván Dacia-m van... Nyilván... Nem is olyan autó szintén, ami mellett ész érv nem szól, ha így akarnék vásárolni.

Kérdező, igen, a Viper kezelhetetlen. Az egy másik téma szerintem.

Arra gondoltam, hogy egy ilyennek a képességeit nem tudod kiautózni, mert nem csak a képességeid hiányoznak hozzá, hanem egyszerűen az európai viszonyok ezt nem teszik lehetővé igazából.

2020. dec. 30. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Neharagudj, szerintem egy autó milyensége ellen nem ész érv az, hogy idehaza nem tudod kiautózni. Ennek nincs köze az autóhoz. Ettől nem az autó lesz több vagy kevesebb.

Ennyierővel a Bugatti Chiron egy rakás szar, mert Szudánban a homokban nem tudod kiautózni. Nagyjából ennyi értelme van ennek is...

2020. dec. 30. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem is az autó milyenségét kritizáltam.

Azért írtam le az elején, hogy nagoyn is értem mi a koncepció és miért létezik ilyen.

Utána pedig leírtam a személyes véleményem, ahogy azt a kérdező kérte.

Mégegyszer elnézést kérek, hogy válaszoltam egy kiírt kérdésre.

Innentől befejeztem

2020. dec. 31. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!